Va rog un ajutor - durere ureche dupa extractie
Doresc un ajutor sau o părere, problema mea este ca aveam o durere la dinți superiori în spate la control stomatologic sa zis ca ar fi ultima masea la radiografie dinte bun fără probleme dar tot sa făcut curățare de canal ca să scap de durere.După multe încercări și o luna durere nu a dat rezultate dintele curățat ar trebuit să-l scot.Acum problema mare am scos maseau și după o luna eu sunt cu dureri mai mari amorțeli și durere de ureche.Mi sa zis mereu sa am răbdare ca posibil a fost o infecție la os dar menționez am luat amoxi clavu 3 cuti astea vine 15 zile plus antiflamatoarr și eu pe zi ce trece mai rău cu durere toată zona fata ureche și dinți de sus.
2 comentarii
Bună ziua!
De multe ori, în cazul unor extracții mai complicate ale molarilor de minte, regiunile învecinate se pot inflama. Umflături și dureri în zonele învecinate, inclusiv dureri ce iradiază până la nivelul urechii sunt manifestări relativ comune după extracțiile complicate ale molarilor de minte superiori.
Dacă, totuși, vă simțiți nesigur de cele întâmplate, puteți solicita oricând o a doua opinie și poate și un consult ORL pentru a înțelege mai clar despre ce este vorba.
De multe ori, în cazul unor extracții mai complicate ale molarilor de minte, regiunile învecinate se pot inflama. Umflături și dureri în zonele învecinate, inclusiv dureri ce iradiază până la nivelul urechii sunt manifestări relativ comune după extracțiile complicate ale molarilor de minte superiori.
Dacă, totuși, vă simțiți nesigur de cele întâmplate, puteți solicita oricând o a doua opinie și poate și un consult ORL pentru a înțelege mai clar despre ce este vorba.
Da înțeleg mulțumesc medicu care a extras maseau a zis ca nui molar de minte...ce este rău că am o luna și simt la locu extractie o amorteala și arsura cu toate ca gingia e vindecata și am luat și antibiotice...mi se spune sa am răbdare deocamdata
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49extractie dentara din partea dreapta jos
- 5durere in locul extractiei
- 7durere post extractie
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 9ajutor - halena si dureri la o luna dupa extractie
- 4dureri dupa extractie
- 1Extracție măsea de minte
- 2Extracție premolari 2 superiori
- 11Dureri foarte mari a 5-a zi dupa extractie masea de minte
- 1Durere în gât după extracție măsea de minte.
- 8Extractie pe infectie
- 6Imflamare dupa extractie
- 1Alveolita sau vindecarea zonei?
- 0Extractie masea de minte
- 4Oraz umflat si foarte tare dupa extractie masea de minte
- 3Rest ramas sub gingie?
- 8Extractie nevindecata total dupa mult timp si alte probleme, am si radiografie
- 1Ajutor durere si umflatura obraz
- 1Ajutați-mă. Cât ar mai dura durerile astea dupa extractie?
- 1Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: