va trebui sa faca tratament toata viata?

17-01-2009
simonna38
Nu este medic/terapeut
simonna38
214 este anti-tpo dar la boala autoimuna ai glanda tiroida? va trebui sa faca tratament toata viata? de fapt sunt analizele sotului, la ecograf nu i-a vazut glanda si i-a zis ca nu o are am si scintigrafia dar cum sa o trimit eventual daca imi dai id-ul pe mes multumesc
4 comentarii
0
18-01-2009, ora 07:22
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Mergi cu analizele, cu scintigrafia, rezultatul la ecografie si impreuna cu sotul tau la alt specialist endocrinolog.Aici, pe forum, e greu sa stabilesti cu certitudine un verdict, sotul tau trebuie consultat si mai e nevoie de multe informatii.Daca se confirma diagnosticul de tiroidita autoimuna va trebui periodic sa faca un control si sa ia tratament toata viata.Numai bine!
0
22-10-2010, ora 00:35
Dionisos
Nu este medic/terapeut
Dionisos
Face-ti misto de pustani. sunt amarati unii.. altii nu au bani, Tu ce doctor esti? Te-am cautat peste tot. Nu esti nici un fel de doctor!!!!! Va fac site-ul zdrente ca nu sunteti decat niste ciudati care vreti bani de la copii !!!!va urasc si o sa o vedeti. PROMIT!!!!
0
10-02-2011, ora 18:15
i ruxandra
Nu este medic/terapeut
i ruxandra
am fost diacnosticata cu sindrom ovare polichistice si mi prescris siofor 1000, am citit prospectul la siofor 1000 si scrie ca este pentru diabet nu pentru sindrom ovare polichistice, ce ma sfatuiti sa fac tratamentul cu siofor sau sa ma duc la un alt doctor? va multumesc mult!
0
11-02-2011, ora 20:25
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Siofor se da in diabet, dar si pentru corectarea unor tulburari endocrine ce duc, printre altele, la formarea chisturilor ovariene la persoanele obeze.Cred ca ai si un surplus de greutate daca ai primit Siofor...Totusi ar trebui sa ceri si parerea altui specialist.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •