Vaccin antitetanos

BUna ziua am si eu o intrebare, in urma cu 2 sapt am avut un accident forestier in urma caruia am primit vaccin antitetanos, ieri m-am ranit cu aparatul de ras la deget si mi s-au facut 2 rani micute adanci de 1mm! Intrebarea mea este daca mai este necesar sa mai fac un antitetanos pentru a evita orice infectie sau este suficient cel pe care l-am facut in urma cu 2 sapt?
3 comentarii

Nu mai ai nevoie de alt vaccin, tb doar sa te pansezi sa previi infectarea. Sanatate !

Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2m-am intepat intr-o sarma... sa fac antitetanos?
- 1tetanos sau nu?
- 3Reactii secundare ale vaccinului antitetanos?
- 3Valabilitate vaccin antitetanos
- 2Antitetanos
- 14Vaccinul antitetanos influentiaza examenul VDRL?
- 1Vaccin antitetanos
- 0Help, m-am julit intr-un obiect ruginit
- 0Fiului meu i-a intrat un cui ruginit in picior
- 0Anti-Tetanos
- 0Tetanos
- 1Tetanos
- 0Tetanus vacin atpa
Mai multe informații despre: vaccinul antitetanos