Vaginita nespecifica. Va rog ajutor!!!!

25-05-2023
erjy2023
Nu este medic/terapeut
erjy2023
Buna tuturor! Va rog ajutor, sunt disperata. De mai bine de un an ma chinui cu episoade recurente de vaginite nespecifice. Am facut in aceasta perioada cam 5 ture de analize, toate cu aceelasi rezultat: nimic. test pap - ok, negativ, cu o singura specificatie: Frotiul actual este inflamator nespecific. MYCOPLASMA HOMINIS + UREAPLASMA SPP - negativ, EXAMEN SECRETIE COL (BACTERIOLOGIC, MICOLOGIC) - absent, levuri - absent. CHLAMYDIA TRACHOMATIS + NEISSERIA GONORRHOEAE NAAT - absent. Flora microbiana
frecventi bacili si cocobacili gram negativi, relativ frecventi coci gram pozitivi in diplo. Cu toate aceste, cu o recurenta la inceput de o data la 3-4 luni, acum, in luna mai, sunt deja la al 3-lea episod. Simptomatologie: prurit destul de deranjant, intepaturi, secretie modificata, branzoasa, de culoare galbuie, fara miros, urina tulburie la fiecare episod. Am luat ovule Zifex Duo, Zifex Complex,
Canesten Gyn uno. Crema triderm si canesten + ovule gynophilus restore (flora vaginala) + spalaturi vaginale cu tantum rosa.

Va rog din suflet dati-mi un sfat. Ce as putea face, ce as putea lua.

Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
25-05-2023, ora 22:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cura de ovule naturiste Propolicium de 3 luni. Vindeca infectiile rezistente la tratament de ani intregi.
0
31-05-2023, ora 07:27
student_anulV
Nu este medic/terapeut
student_anulV
Ce ai tu este candida și felul cum o tratezi este corect. Eu cred că îți trebuie puțină structură în tratament.

Ia canesten unguent și canesten ovulă vaginală - este unică în pachet și vine cu un aplicator. Dă-te cu crema de 3-4 ori pe zi la exterior, iar seara când ești întinsă în pat pregătită de somn, aplică ovulul vaginal canesten cât de adânc poți. Continuă să te dai cu cremă până se termină tubul de 3 ori pe zi, iar seară de seară aplică un alt ovul vaginal - orice probiotic - timp de cel puțin 10zile. Nu folosi săpun nici la exterior și în niciun caz la interior. Încearcă o vreme sa folosești apă într-o sticluță să te clătești după ce ai făcut pipi în loc să te ștergi cu hârtie. Iar la baie la fel clătește-te cu apă doar. Evită cât poți bazinele și băile în cadă cel puțin primele 10 zile.
0
12-06-2023, ora 17:48
simply89
Nu este medic/terapeut
simply89
Testul pap inflamator inseamna infectie cu hpv in masura de 99%. Fa-ti genotiparea hpv cat mai repede si tine totul sub control cu test pap la 6 luni. Asa am avut si eu vreo cativa ani inainte de a avea un test pap modificat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •