Vaginita sau vaginoza de care nu scap!
Bună ziua!de 5 ani de zile am probleme cu mirosul secreției vaginale: înțepător și deranjant!la analizele de secretie mi a ieșit de câteva ori garnerella dar nu întotdeauna!menționez ca mi s a dat toate tratamentele posibile, probiotice etc.mi se pare ciudat ca în 2024 sa nu pot sa I dau de cap !după menstruatie și după contact sexual la 24 de ore apare mirosul secreției.uneori am și usturimi
4 comentarii
Vă rog frumos să mă ajutați care ați mai trecut prin experienta aceasta!!!!
Buna,
Trebuie sa faci si testul Pap, pe langa cel de secretie.
Trebuie sa faci si testul Pap, pe langa cel de secretie.
Le am făcute pe toate!îmi iese absenți lactobacili cu coci si bacili pozitivi si negativi prezenți.ideea este ca iau tratamentele plus probiotice cred ca le am luat pe absolut toate si tot flora nu si revine.Nu pot sa iau tratament luna de luna
La alimentație am grija, igiena efectiv sunt focus pe ea, mi se pare atât de ciudat ca nu reușesc sa I dau de cap!Nu pot sa înțeleg de ce în atat timp nu este în regula
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vaginita micotica
- 4dupa acutul sexual ma ustura mereu
- 21vaginita microbiana
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 6am usturimi cand fac sex
- 2usturime dupa sex. durere la penetrare
- 6la examen de secretie vaginala si mi-a iesit ca am vaginita nespecifica
- 2Usturime la contact sexual
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 6O posibila candidoza?
- 3dureri puternice vaginale
- 1usturimi si mancarimi vaginale
- 1Mancarimi si usturimi in zona genitala
- 1usturime la urimare, ajutor!
- 3ZGARIETURI la intrare in VAGIN
- 1Usturime in timpul contactului sexual! Help!!!
- 1Usturime si mancarime in zona genitala
- 4Infecție urinara/ candida
Mai multe informații despre: Vaginita usturimea in zona genitala vaginoza secretie vaginala urat mirositoare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: