VDRL POZITIV-TPHA POZITIV

28-07-2009
suzuki_pit@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
suzuki_pit@yahoo.com
Este posibil ca eu sa fiu infectata cu sifilis iar sotul meu nu?Suntem impreuna de 4 ani iar pe dat de 10 iulie am nascut.Urmatoarea zi mi s-a spus ca sunt infectata cu sifilis care s-a transmis si la copil.Nu stiu ce sa mai cred pt ca parerile sunt impartite.Am facut tratament cu penicilina, eu si copilul, iar acum eu si sotul facem moldamin, iar copilul va urma un nou tratament peste 2 saptamani.Va multumesc.
4 comentarii
0
28-07-2009, ora 16:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da, depinde insa ce intelegeti prin infectie.

Orice patogen poate fi in corp inactiv si incepe sa devina activ de abia atunci cand intalneste conditiile ideale de dezvoltare. Acest lcuru este valabil pt. absolut orice boala indiferent de cat de contagioasa.
Contagierea nu inseamna si imbolnavirea indiferent cat de agresivi considera medicina astfel de patogeni.
Este absolut imposibl sa faceti toate bolile sotului si invers.

Este asbolut imposibil ca sa se imbolnaveasca toti de hepatita sau de SIDA in ciuda transferului de sange.

Medicii nu depisteaza cum se crede poate virusi si anumiti patogeni direct la astfel de analize ci numai anumite efecte creeate de ei asupra organismului. Este o depistare indirecta, ca si cum ai vedea urmele
de cauciuri pe sosea si banuiesti ca pe acolo a trecut o masina.

Sunteti infectata in sensul adevarat al cuvantului dar nu bolnava - deci dupa doctori, in urma analizelor de fapt "neinfectata" - si ca urmare nici nu poate fi gasit la analize urmele acestor patogeni.

Ot. corp este importanta imunitatea si nu lipsa sau prezenta patogenului.
Sifilis este mostenit de peste 90% din populatie, deci nu trebuie sa va faceti neaparat griji din cauza asta - caci de abia cand sifilisul gaseste un mediu propice (excese sexuale, promiscuitate, etc) poate apare boala in mod activ.

Iar moldaminul este la fel de folositor pt. sifilis ca si apa de ploaie pt. buruieni...
De aceea si din cauza celor spuse mai este si o mare inutilitate sa dai moldamin la copil numai pt. ca ar exista ceva in sange. Este ca si cum ai trage cu tunul in vrabii.
Dar la doctori le place sa creada ca are efect...
0
01-08-2009, ora 20:23
suzuki_pit@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
suzuki_pit@yahoo.com
.Am tot intrebat la spital dar parerile erau diferite.Nici acum nu sunt f lamurita, dar, am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca atat eu cat si copilul suntem infectati.Ma bucur ca se trateaza, cu toate ca simt ca am imbatranit 10 ani de cand am aflat.Practic, daca nu ramaneam insarcinata, nu cred ca as fi stiut vreodata.Ii datorez viata copilului meu si ii multumesc din suflet.ne-am dat viata unul -altuia.Pentru mine e ca si cum m-am nascut a doua oara.Ii multumesc si lui Dumnezeu ca nu este altceva mai grav.Mersi pt raspuns.
0
17-08-2009, ora 15:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tratamentul cu moldamin si antibiotice nu aduce nimic la sifilis, se distruge numai flora intestinala si sistemul imunitar. Consultati un medic homeopat mai bine. In homopatie exista un remediu cu numele de "luesinum" sau "syphilinum" de mai mult de 100 de ani care este in stare sa neutralizeze fara efecte secundare efectul patogenului de sifilis !
0
18-08-2009, ora 00:09
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Trataentul antibiotic este obligatoriu pt tratarea sifilisului, chiar daca are si reactii adverse!
Penicilina ramane antibioticul de electie pentru tratamentul tuturor formelor de sifilis. Se administreaza intramuscular in dozele, durata si frecventa stabilite de catre medic. In cazul alergiei la penicilina, se poate administra alt antibiotic, de obicei eritromicina.
Deoarece la initierea tratamentului cu penicilina, prin distrugerea unui mare numar de treponeme, se elibereaza cantitati crescute de toxine, poate aparea un soc endotoxic numit reactia Herxheimer, manifestata prin: stare generala alterata, transpiratii reci, febra, accentuarea eruptiei, hipotensiune arteriala, tahicardie, tahipnee. De aceea tratamentul se initiaza cu doze mai mici, crescandu-se progresiv doza pana la doza optima; de asemenea se poate asocia cortizon tot pentru prevenirea reactiei Herxheimer.

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
Adaugă un comentariu / răspuns