Vegetarian-Carnivor

32 comentarii 1 2
0
17-01-2011, ora 07:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată dră/dnă Popescu D.,

Aveţi perfectă dreptate, Dumnezeu lucrează într-un mod minunat şi prin oameni, că doar oamenii sunt temple ale Duhului Sfânt, aşa cum bine se poate citi şi în Sfânta Scriptură. Eu nu am afirmat niciodată contrariul!
În altă ordine de idei, nu pot decât să vă mai spun faptul că vă doresc toate cele bune. Aveţi multă grijă de dv., vă rog!
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
17-01-2011, ora 07:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate dle Pulberedestele,

Vă mulţumesc, atât pot să spun.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu preţioasa sănătate, de care aveţi atât de multă nevoie. Eu nu pot să vă ajut decât din punct de vedere spiritual, rugându-mă (pentru dv.). Nu ştiu cât vă sunt de folos, dar eu mă străduiesc.
Totul va fi bine; suferinţa dv., indiferent de tipul şi gradul ei, nu este în van. Cu siguranţă, în curând, veţi ajunge la concluzia că ea v-a ajutat cu şi la ceva, înainte de a vă părăsi, pentru a lăsa loc vindecării.
Ştiu că va răsări soarele şi pe strada dv. :) După orice FURTUNĂ, fără excepţie, iese SOARELE, iar pentru oamenii care acceptă şi îndură, cu răbdare, credinţa că totul va fi bine şi cu mulţumire, efectele nefaste ale furtunii respective, răsplata va fi mult mai frumoasă decât un CURCUBEU. Veţi vedea...

Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
_
Post Scriptum - NU sunt student la Teologie. Încă nu! :)
Adaugă un comentariu / răspuns
32 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul