Vezica hiperactiva??

04-05-2015
nash
Nu este medic/terapeut
nash
Nu stiu exact daca problema vine de la vezica. Defapt, nu stiu de unde vine problema. Am sa va explic.
Pe toata durata zilei am aceasta senzatie ca trebuie sa mictionez. Cand nu am nimic de lucru (sunt pe autobuz, sau trebuie sa astept) senzatia e mai puternica. De asemenea, dupa ce mictionez, senzatia revine imediat si e mai puternica. Am tot timpul impresia ca vezica mea e plina, si daca ma duc la baie, situatia devine mai rea. E o senzatie care pur si simplu e in permanenta.
Totul a inceput in noiembrie 2014, cand eram pe autobuz, simteam ca trebuie sa mictionez urgent, eram terifiat, ma gandeam ca o sa fac pe mine in mijlocul autobuzului. Eram transpirat de emotii. In acea saptamana fiecare zi a fost la fel. Pe autobuz, aveam mereu aceeasi senzatie obsesiva, de la care transpiram si roseam. Dupa o saptamana senzatia a disparut si a reaparut in ianuarie, a disparut candva in februarie, si acum a revenit din nou. Stau si ma gandesc daca nu e ceva ciclic, desi nu cred.
Cea mai deranjanta parte e seara, cand ma duc la culcare, si senzatia ma innebuneste, simt ca trebuie sa ma duc la baie non-stop.
Singura 'arma' impotriva acestei senzatii e erectia. Cand am erectie, senzatia dispare. Din aceasta cauza, in public, tin totdeauna o mana in buzunar si la intervale de cam 15 secunde, imi 'masez' penisul. In felul asta, obtin o 'mini-erectie' si situatia e mai controlabila.
In februarie, m-am dus la urolog, din pacate programarea era facuta de ceva vreme, si cand m-am dus la consultatie senzatia trecuse. Mi-a facut o ecografie, mi-am facut analize de urina si sange, si toate erau OK. Parintii mei sustin ca starea asta e de la stres si anxietate.
Voi ce ziceti? Ar trebui sa mai fac investigatii? Sau ar fi cazu' sa ma duc la un psihiatru?
Va rog din suflet ajutati-ma, nimeni nu ar trebui sa aiba simptomele astea.
1 comentarii
0
05-05-2015, ora 19:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti Test de Anxietate pe net.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Vezica hiperactiva

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: