Vindecare dupa extractie masea de minte

Buna seara,
Acum doua zile mi-am scos o masea de minte (stanga, jos). Nu ma durea deloc insa s-a cariat putin si am hotarat s-o scot inainte de a incepe durerile.
Dupa extractie nu am luat niciun medicament, dentistul recomandandu-mi sa iau doar ibuprofen in caz de durere - n-a fost cazul -; a spus si ca nu este nevoie sa iau antibiotic. Umflatura s-a diminuat dupa cateva ore;sangerarea s-a oprit dupa cateva ore isna am mai sangerat putin dupa ~18 ore cand m-am spalat pe dinti pt prima data dupa interventie; in primele 24 ore am simtit nevoia de a scuipa des, un pic mai inchegat, cu ceva flegma.
Acum m-am uitat in oglinda la locul extractiei si vad o gaura neagra si doua puncte albe pe gingie.
Sunt normale acele puncte, rana se vindeca normal? Sigur nu sunt resturi de mancare.
Va multumesc
Acum doua zile mi-am scos o masea de minte (stanga, jos). Nu ma durea deloc insa s-a cariat putin si am hotarat s-o scot inainte de a incepe durerile.
Dupa extractie nu am luat niciun medicament, dentistul recomandandu-mi sa iau doar ibuprofen in caz de durere - n-a fost cazul -; a spus si ca nu este nevoie sa iau antibiotic. Umflatura s-a diminuat dupa cateva ore;sangerarea s-a oprit dupa cateva ore isna am mai sangerat putin dupa ~18 ore cand m-am spalat pe dinti pt prima data dupa interventie; in primele 24 ore am simtit nevoia de a scuipa des, un pic mai inchegat, cu ceva flegma.
Acum m-am uitat in oglinda la locul extractiei si vad o gaura neagra si doua puncte albe pe gingie.
Sunt normale acele puncte, rana se vindeca normal? Sigur nu sunt resturi de mancare.
Va multumesc
1 comentarii

Buna ziua, punctele acelea nu ar trebui sa va ingrijoreze ata timp cat nu sunt asociate cu durere si supurarea acelei zone.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4extractia maselei de minte
- 13umflatura dupa scoaterea maselei
- 3Mi se inampla ceva grav, ati mai auzit...
- 5masea de minte-dureri insuportabile dupa scoaterea nervului
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 7plomba dureroasa
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 1Molarul de minte
- 1extractie dentara
- 0De ce o doare capul si ochiul de cind i s-a scos maseaua?
- 3extragerea dintilor poate genera deplasarea maxilarului sau mandibulei?
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 3umflatura
- 3Pareri despre clinica Prestige Dental Care din Bucuresti
- 3Extractii masele
- 3Gaura in gingie dupa extractie
- 0Masea de minte
- 2Molar de minte
- 2Posibile urmări ale unei extracții
- 2Extracție masea
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: