Vindecarea creierului

07-07-2019
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Dr.Joseph Annibali-Vindecarea creierului.Recomand aceasta carte.Autorul este un psihiatru de renume si vorbeste despre anxietate, depresie, TOC, vindecarea creierului, psihic etc.O puteti gasi in librariile online din tara.
E extraordinara!
10 comentarii
0
07-07-2019, ora 18:13
360
Nu este medic/terapeut
360
renume mondial si are 50 de reviews pe amazon
-------------*

(*modificat de admin)
0
07-07-2019, ora 18:25
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Pentru ca cartea de abia a aparut in 2018.
Dr.Joseph Annibali e psihiatru sef la clinicile de renume Amen (ale doctorului celebru Daniel Amen)
In carte vorbeste multe despre depresie, anxietate, TOC, tulburare bipolara, traume dar si despre vindecare, echilibrarea creierului si alte sfaturi foarte foarte utile.
Nu va grabiti sa catalogati drept slab sau bun pana nu vedeti circumstantele si pana nu o cititi!
E psihiatru, cred ca stie ce zice in cartile lui.:) A tratat mii de cazuri de suferinte psihologice si psihiatrice.

Incercati-o, nu o sa va para rau!
0
07-07-2019, ora 19:49
360
Nu este medic/terapeut
360
----------------*
sunt 218 recomandari, cu o medie de 3.7 din 5 stele
deci, nu cred ca e asa buna

(*modificat de admin)
0
07-07-2019, ora 20:11
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Cartea e foarte buna.Nu știi ce vorbești.Si plus că este noua de asta nu are atât de mulate recenzii.E o carte promițătoare fiindcă Dr.Joseph Annibali e apreciat de multi in tara lui.Si doctorul Amen la fel.
Tu crezi ce vrei
0
07-07-2019, ora 21:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Willy Fog

Scrie ceva din ea interesant si care ne-ar determina sa dam banii pe ea.
0
07-07-2019, ora 21:17
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Pai citiți cuprinsul cărții pe libris.ro.
Eu o iau ptr că zice și de TOC și de vindecarea creierului.
0
07-07-2019, ora 23:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu poti recomanda decat ceva ce ai citit si te-a ajutat.
Daca creierul se vindeca, cine il vindeca lua Premiul Nobel pana acum.
0
08-07-2019, ora 01:03
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Sunt cazuri de vindecare/ameliorare adică cei ce au avut boli precum schizofrenie, tulburare bipolara, depresie și timp foarte îndelungat nu a mai avut episoade severe ale bolii.Stii cazul lui John Nash?Celebrul matematician care a reușit să devină normal și rațional după o indelunga lupta cu schizofrenia.Nu l-a împiedicat boala sa ia și un premiu Nobel și apoi a devenit mai normal
0
08-07-2019, ora 17:19
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Cartea"Vindecarea creierului' de Dr.Joseph Annibali și cartea "Puterea creierului"e pachetul complet de informare și tehnici pentru o mai buna sănătate și performanță a creierului.Sunt chiar entuziasmat de cele 2, am scris pe forum despre ele că poate ajuta pe cineva care are probleme așa că mine și dorește ceva îmbunătățire/ameliorare.Cartile astea 2 se completează una pe alta și eu le-am comandat tocmai ptr că zice și de toc(in prima carte) și de concentrare, memorie, energie, fix ce mă interesează pe mine.Incercati și voi, nu aveți ce pierde, trebuie sa ne hrănim și cu speranțe și să încercăm soluții că dacă nu incercam e păcat.
0
09-07-2019, ora 01:18
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Acest volum reprezinta un ghid inedit de restabilirea calmului cognitiv, bazat pe experienta de trei decenii a doctorului Joseph Annibali in tratarea pacientilor care sufera din cauza suprasolicitarii si suprastimularii creierului. Unii oameni isi descriu creierul ca fiind „in haos“; altii au senzatia ca „le-a luat foc“ creierul. Dar, indiferent daca in final sunt diagnosticati cu anxietate, tulburare obsesiv-compulsiva, depresie, tulburare bipolara sau chiar abuz de substante toxice, problema de baza este creierul prea ocupat, un important factor iritant care influenteaza negativ atentia, concentrarea, dispozitia psihica si multe altele. Poate fi chiar un semn al unei leziuni nedetectate la nivelul creierului sau chiar al corpului. Prin strategii practice, explicatii clare si tehnici de gestionare a activitatii mentale, dr. Annibali ii va ajuta pe cititori sa-si vindece creierul, pentru a redobandi controlul asupra vietii.

Cititorii cartii vor fi surprinsi sa afle cat de mult se pot baza pe ei insisi ca sa-si calmeze creierul hiperactiv dupa ce afla modul in care functioneaza acesta. (Dr. Daniel G. Amen, autorul bestsellerului New York Times Change Your Brain, Change Your Life)

Dr. Annibali ne invata sa ne regasim propria identitate, facand abstractie de mesajele inselatoare pe care ni le trimite creierul. (Dr. Jeffrey Schwartz, autorul cartilor You Are Not Your Brain si Brain Lock)

Aceasta carte revolutionara ofera o noua intelegere a modului in care functia cerebrala afecteaza sanatatea mentala translatata intr-o abordare simpla, dar extrem de relevanta, pe care oricine o poate asimila si implementa. (Helen L. Irlen, director executiv al Irlen Institute International)

Dr. Joseph A. Annibali, supranumit „imblanzitorul de creiere”, este psihiatru-sef la Clinicile Amen, renumite pe plan mondial. De-a lungul carierei sale, a tratat mii de pacienti cu tulburari psihologice si psihiatrice si este unul dintre expertii de frunte in folosirea imagisticii SPECT pentru studierea efectelor pe care le au asupra creierului afectiuni ca boala Lyme si sindromul Irlen.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul