vise prea ciudate

28-02-2010
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
visez tot timpul, am citit ca nu e normal ca adultii sa viseze... o fi o afectiune psihica? creierul meu nu se poate odihni? visez in fiecare noapte, de fiecare data cand atipesc, tot timpul. nu pot mereu sa povestesc visele asa cursiv... ca nu prea au sens... dar visez de la creaturi mitologice, la oameni morti, la lucruri sinistre. si nus ce sa cred.
1 comentarii
0
28-02-2010, ora 15:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sa stii ca toate visele au o semnificatie, pot fi chiar si mesaje ce iti sunt transmise.Este normal sa visezi, chiar si adult fiind, nu stiu unde ai citit tu ca a visa= a fi anormal?!Si eu visez, insa nu creaturi mistice, morti etc.Cred ca ar trebui sa discuti cu un specialist sau chiar un preot.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul