voi putea conduce masina (III)?

Intrebari:
1. Trebuie sa ma ingrijoreze aspectele semnalate la punctual B. (durerea sub forma de junghi la nivelul exteriorului labei piciorului)? Ce cauze stau la baza acestei dureri? Vor disparea cu timpul?
2. Cat timp va dura recuperarea medicala si in ce consta aceasta?
3. Dupa cat timp apreciati ca voi fi in forma fizica dinaintea accidentului si in ce proportie(%)?
4. Incepand cu data de 11 aug. 2014 voi putea conduce autoturismul circa 700 km.(dus) in vacanta déjà planificata si achitata?
Cu deosebit respect,
Claudiu POPA
1. Trebuie sa ma ingrijoreze aspectele semnalate la punctual B. (durerea sub forma de junghi la nivelul exteriorului labei piciorului)? Ce cauze stau la baza acestei dureri? Vor disparea cu timpul?
2. Cat timp va dura recuperarea medicala si in ce consta aceasta?
3. Dupa cat timp apreciati ca voi fi in forma fizica dinaintea accidentului si in ce proportie(%)?
4. Incepand cu data de 11 aug. 2014 voi putea conduce autoturismul circa 700 km.(dus) in vacanta déjà planificata si achitata?
Cu deosebit respect,
Claudiu POPA
2 comentarii

Buna ziua!
Este vorba despre o procedura pe care eu nu am practicat-o niciodata (a fost practic abandonata in Franta prin 2000-2001, datorita complicatiilor frecvente: leziunea nervului sural, re-ruptura). Prin urmare, nu va pot raspunde asupra unor aspecte pe care nu le cunosc.
Cel mai logic si mai firesc este sa puneti aceste intrebari chirurgului care v-a operat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este vorba despre o procedura pe care eu nu am practicat-o niciodata (a fost practic abandonata in Franta prin 2000-2001, datorita complicatiilor frecvente: leziunea nervului sural, re-ruptura). Prin urmare, nu va pot raspunde asupra unor aspecte pe care nu le cunosc.
Cel mai logic si mai firesc este sa puneti aceste intrebari chirurgului care v-a operat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Multumesc frumos pentru raspunsul de la intrebarea nr.1
Nu vreau sa par insistent dar la intrebarea nr. 4 puteti sa imi raspundeti.. macar o apreciere.
Cdeosebita stima,
Claudiu POPA
Nu vreau sa par insistent dar la intrebarea nr. 4 puteti sa imi raspundeti.. macar o apreciere.
Cdeosebita stima,
Claudiu POPA

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere difuza in piciorul stang, partea interioara
- 3cartilagiile oaselor de la rotula sunt macinate si are niste dureri insuportabile
- 8Sunt disperata - ma dor foarte tare picioarele
- 5de cateva zile am dureri de picioare si se aude cum pocnesc oasele
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 14Durere de picioare
- 0Coma rezultata din accident rutier foarte grav
- 0dureri de picioare la copii
- 3durere genunchi si laba piciorului
- 3durerea de picior si genunchi
- 0dureri picioare copii
- 23durere in pulpa piciorului
- 4durere de picioare de la genunchi in jos
- 3am observat cateva venisoare vinete pe gamba piciorului
- 0Durere intensa picior
- 9Tensiune gamba -> Picior Drept
- 1Durere picior copil 5 ani