Voi reuși sa ma vindec.Trebuie sa reusesc.

12-07-2023
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Pot invata neuropsihologie singur singurel de acasă cu ajutorul cărților despre creier bestseller de pe piața?
Cred ca asta ma atrage cel mai și cel mai mult mai ales ca am eu însumi probleme de anxietate, schizofrenie, toc etc și sunt dornic sa înțeleg cum funcționează creierul și cum îl putem ajuta.
Totuși recomandati-mi niște cărți despre creier, acest organ super fascinant, poate le am pe acasă sau poate am auzit de ele.
Vreau sa preiau controlul total al minții mele, sa îmi antrenez creierul, sa îl îmbunătățesc folosind neurostiintele si neuropsihologia mai alea.
Dr. Daniel Amen cel mai popular psihiatru și neurolog al Americii spunea în cartea sa Puterea creierului ca fiecare putem avea un creier mai performant indiferent de cum arata el acum și cât de defectuos este acum deci exista speranța.
Dt.Joe Dispenza a învățat neurostiinte acasă studiind fin cărți și materiale.
Dr. Dawson Church la fel
Anthony Robbins la fel.
Dacă Joe Dispenza mai ales a putut și dacă i-ati citit povestea de viata eu de ce nu as putea sa ma vindec cu ajutorul minții iar apoi sa ajut si pe alții sa dacă la fel? Exact asa a făcut Dispenza.
Eu de ce nu as putea?
Pot totul în Hristos Cel care ma întărește și ma va ajuta sa îmi îndeplinesc visul acela de a imi vindeca creierul si după aceea de a indruma pe alții sa își ajute creierul.
Cartea Antreneaza-ti creierul e cea mai concludenta în exemplu acela ca se poate, deci se poate, trebuie sa am speranța, perseverenta și curaj.
Dacă Joe Dispenza a putut când doctorii nu ii mai dădeau nicio șansă eu de ce nu as putea?
Sunt sigur ca pot și voi reuși iar dacă am consolareq măcar ca am luptat, am încercat și am făcut tot ce mi-a stat în putinta.
Va rog dacă știți și alte cărți motivația despre creier și potențialul minții de a vindeca corpul și creierul chiar., o idee tot mai populara în literatura de neuropsiholohie NLP și mai ales dezvoltare personala și motivational.
Sunt sigur ca ma voi putea face sa ma simt mai bine dar îmi trebuie putin curaj ca motivatie și speranța am deja.Iar speranța moare întotdeauna ultima.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul