Vreau sa divortez

12-01-2022
Stefan199
Nu este medic/terapeut
Stefan199
Sunt casatorit de 5 ani si avem un copil de 2 ani.
Problema mea este ca nu sunt deloc fericit, de cand suntem impreuna nu am vrut sa-mi supar niciodata sotia, ii faceam mereu pe plac si tot ce vroia ea, chiar daca mie nu imi placea. O ajutam cu tot prin casa cu copilul, merg la munca dimineata la 6 si ajungeam acasa seara la ora 18 si seara daca vroiam sa dorm mai devreme ca ea se supara si tot timpu imi arunca ca eu nu fac nimic si cand Ma pun in pat doar sa dorm stiu. Nu e multumita cu nimic. Am vorbit cu o alta femeie si mia controlat telefonul dar am vorbit doar nimic altceva atunci o vrut sa ne despartim am insistat sa nu ne despartim pt copil ca avea doar 7 luni am facut pt copil. Am incercat tot ce am putut sa fac sa o iubesc din nou sa Ma apropiu de ea dar nu pot. Nu mai suport sa ma atinga. Mereu cand ne certam ma face sa ma simt eu vinovat pt tot ce se intampla cu ea.indiferent ce ii eu is de vina. Nu o mai suport
2 comentarii
1
12-01-2022, ora 19:22
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Si trebue sa stie toata lumea ca tu nu mai suporti sotia ? I-ati bagajul si pleaca la cealalta daca aceasa-i singura solutie si nu vrei sa mergi-ti la un psihoterapeut sa mai indreptati ceva.
1
12-01-2022, ora 21:26
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca o relație să funcționeze e nevoie ca ambii parteneri să își dorească. Dacă v-ați dori ați cere ajutor să faceți relația să funcționeze, dar din ce scrieți eu n-am înțeles acest lucru, ba dimpotrivă vreți să vă spunem noi că aveți dreptate și căutați un motiv să evadați din relație.
Spuneți ii faceam mereu pe plac si tot ce vroia ea, chiar daca mie nu imi placea”. Puteți fi mai explicit? Nu cred că vă punea să cărați pietre de moară, probabil era epuizată și vă cerea sprijinul. Nu menționați dacă vă mai ajută cineva cu copilul, pentru că un copil mic cere multă atenție și dacă pe lângă copil mai ai și treburi casnice, este destul de dificil pentru o tânără mămică.
Nu spuneți ce vârstă aveți, la ce vârstă v-ați căsătorit.Nu cumva nu ați fost pregătit pentru viața de familie și implicit pentru rolul de tată?
Spuneți „Am incercat tot ce am putut sa fac sa o iubesc din nou sa Ma apropiu de ea dar nu pot. Nu mai suport sa ma atinga”. V-ați căsătorit din dragoste sau din alte motive? Când iubești pe cineva faci tot ce depinde de tine ca lucrurile să meargă.
Sfatul meu e să mergeți la un terapeut de cuplu (dacă vă doriți să continuați) care să vă ajute să conștientizați fiecare ce greșiți și ce puteți face ca relația să meargă mai departe. Că pot fi greșeli de ambele părți, pentru că pentru orice meserie înveți la o școală, dar nu te învață nimeni să trăiești în cuplu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: