Vreau sa ma impac cu fostul amant

53 comentarii 1 2
0
22-12-2008, ora 20:51
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
De batran si de surpriza ca poate il prinzi cu alta.Cred ca asta a vrut sa zica Jaquelinne.Sa ma corecteze daca gresesc.Oricum nu a vrut sa te jigneasca, nu-i sta in caracter, de domn profesor cred ca era vb.
0
22-12-2008, ora 20:52
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sa nu fie surpriza prea mare ;)))))))))))))))))))) si sa nu poata sa faca fata emotiilor ;)))
0
22-12-2008, ora 20:53
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Da de domn profesor ziceam, ca el e mai in etate si sanatatea i-o fi şubrezind...
0
22-12-2008, ora 20:58
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Monica dar tu cati ani ai ?poate ai spus si nu am fost atenta dar nu inteleg de ce tocmai pe el l-ai gasit?cred ca esti cam tinerica
0
22-12-2008, ora 21:02
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
are, pai avand in vedere ca jenica are 28 iar monica a scris ca dl prof.este cu aproximativ cu 30 de ani mai in varsta decat ea, iar el are 60 de ani...deci monica=28 de ani :)))))))))))))))))))))))
0
22-12-2008, ora 21:05
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Merci Jaqui, eram curioasa si adevarul este ca nu am fost atenta la detalii.Nici nu mi-a trecut prin cap sincer.
vai viata mea ca mai bine nu-mi spuneai, eu ma gandeam ca are vreo...20
0
22-12-2008, ora 21:09
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
:))))))))))))))) Eu de obicei sunt atenta la detalii, dar se intampla sa imi mai si scape :)))
20 nu avea cum ca doar zicea ca si-a luat licenta, ca doar despre proful ala era vb, el era si cu licenta si cu sexul :))) 2 in 1 ca samponul :))))))))))))))))
0
22-12-2008, ora 21:12
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
:)))))))))))))))))0
Bine ca mi-ai deschis ochii, nu mai zic nimic ca mi-au scapat multe dar eram prea concentrata la profesor si mai ales ca subiectele deschise de ea erau ca ale d-soarei Crina, de aici am tras concluzia de 20.de ani.
0
22-12-2008, ora 21:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
da, vestita donşoara Crina :))) Ai vazut ca si-a atasat poza la profilul ei?
Dar la Nick te-ai uitat?El e super tare la comentariu postat langa poza lui :))))))))))))))))))))
are, pai nu tu trebuie sa deschizi ochii, ca tu ii ai deja deschisi!!Dra monica ar trebui sa vada realiatatea!
0
22-12-2008, ora 21:16
monicanicoleta
Nu este medic/terapeut
monicanicoleta
Da, si eu m-am gandit ca poate il prind cu alta.
Dar la varsta asta...ca doar potenta nu e vesnica
0
22-12-2008, ora 21:28
monicanicoleta
Nu este medic/terapeut
monicanicoleta
Fetelor, ar trebui sa stiti ca la 60 de ani un barbat nu mai are asa trecere la femei.
Ma mir ca nu v-ati gandit si la aspectul acesta!
0
23-12-2008, ora 10:01
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Pai daca a avut trecere la tine ce te face sa crezi ca nu are si la alte femei?La mine sigur nu ar avea pt ca am alte preferinte dar mai sunt fete care ar fi interesate.cred.
0
23-12-2008, ora 10:05
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Apropo mie mi-ar fi fost rusine sa-mi mai pun si poza pe acolo ca d-soara Crina.poate o mai si cunoaste cineva si daca ii vede postarile...
0
23-12-2008, ora 11:44
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna fetelor, tre sa intru putin pt k sunt adusa in discutie si trebuie sa raspund !
Mai monica jenica, eu nu te-am judecat din cauza subiectului postat de tine, sa ne intelegem, m-a socat faptul ca folosesti doua id-uri si tu intrebi tu raspunzi. Spui ca nu e asa dar noi toate asa am inteles si atunci ce sa mai comentezi si ce sfaturi sa mai dai in aceasta situatie. Trecand peste asta eu nu te judec ca te-ai indragostit de profesor si e treaba ta ce ai facut cu el sau ce ai de gand sa faci. Intre povestile noastre nu exista decat o singura asemanare, faptul ca amandoua ne-am indragostit. Eu nu am facut sex cu acel barbat, n-am apucat, il cunosc de ani de zile si a fost un fel de relatie, asa cum am scris, la el bazata pe sex- adica numai asta vroia de la mine, si la mine pe dragoste- adica eram indragostita de el.Spre dezamagirea mea, in momentul in care mi-a zis ca nu-l intereseaza de ziua de ieri sau ziua de maine si ca traieste clipa, ca aceste lucruri pur si simplu de intampla, mi-am dat seama ca eu intentionam sa fiu pres de sters pe picioarele lui sau inca una adaugata pe lista. M-am decis sa-l uit, a fost foarte greu si inca mai este dar am reusit sa depasesc dezamagirea.Si aici prietenele mele au avut o contributie foarte mare si le multumesc pe aceasta cale.
C-am asta e!
Referitor la acea relatie a ta, profesorul are 60 de ani, fetele ti-au spus parerile lor pe care si eu le sustin, nu cred ca o fata de 20 si de ani se poate indragosti cu adevarat de unul cu 30 de ani mai mare. Tie ti-a placut sa faci sex cu el, a face dragoste e cu totul altceva.
Aceste exemplare de peste 60 de ani, care au si potenta sexuala, ar trebuie ocrotite de lege, pentru ca sunt pe cale de disparitie. Profesorul tau cred ca e in faza in care isi trage sula la c..r si se c...a pe ea ca oricum o foloseste decat sa-si elimine toxinele din organism !
Staful mea sa-l lasi in plata doamnului iar tu incearca sa-ti refaci viata cu unul de varsta ta, e plin pamantul de barbati si in cazul tau merge si o relatie la distanta! iti doresc succes !

Astea fiind spuse, fetele mele dragi, va sugerez sa incetam aici postarile acestui subiect si sa ne intalnim stiti voi unde !
Alisia
0
23-12-2008, ora 12:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Helo! Mi-a fost dor de voi (va stiti voi, nu mai spun)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am citit rapid pe sectiuni si mi-am dat seama de un lucru foarte important: pe langa faptul ca Monica Nicoleta sufera de o tulburare mintala psihotica endogena, am senzatia ca nici ceea ce a tot povestit aici nu este in totalitate real (asta ca sa nu spun deloc).
Monica nu te blamez, din contra, te sustin si te rog insistent sa mergi la un specialist (evident, psihiatru) pentru a ti se prescrie un tratament, daca se poate cu un antipsihotic de generatia a 3-a (nu Rispolept sau Seroquel). Un antipsihotic de generatia a 3-a este aripiprazolul (Abilify) - -------------*
Te rog frumos sa nu te superi dar mie mi se pare absurd ceea ce faci...stai 1 min, mediteaza si constientizeaza ca ceea ce faci se datoreaza clar disocierii personalitatii; daca tie ti se pare normal sa pui o intrebare, tot tu sa raspunzi si mai ales (aici este problema grava) sa raspunzi ca si cum ai fi o alta persoana, ca si cand nu ai fi stiut ca tot tu ai pus intrebarea, te-ai comportat ca o persoana care a vazut pentru prima data intrebarea si se gandea ce sa raspunda, fapt care demonstreaza clar ceea ce ti-a spus si Jaquelinne. In concluzie, nu te mai gandi ca ai reactii adverse, ca te ingrasi etc., cred ca este mult mai important sa te ingrasi decat sa ajungi sa iti pui intrebari pe strada, sa raspunzi singura la ele, sa ai mania persecutiei, sa crezi ca toata lumea doreste sa iti faca rau, sa te otraveasca, sa te agreseze etc... cu siguranta nu iti doresti aceste lucruri. In acest caz te rog sa ACTIONEZI de urgenta (nu te gandi ca vin Sarbatorile etc. te duci la medic si ii ceri expres sa iti prescrie Abilify pentru ca este singurul care are in spate foarte multe studii care ii dovedesc clar actiunea antipsihotice stabilizanta; celelalte sunt cu semnul intrebarii!

In legatura cu potenta, sa stii ca un barbat poate chiar sa nu treaca prin andropauza. Organismul barbatului este constituit in asa masura incat la mai mult de 80% din ei, secretia de testosteron se mentine optim pana la varsta de 80 de ani (asta insemnand ca pot avea erectie bine mersi, doar ca nu este tocmai... sa te culci fata tanara cu un om care este decriptit, deformat si de foarte multe ori emaciat).

Numai Bine si te rog inca odata sa nu te superi pe noi cei care te-am rugat sa consulti un psihiatru pentru ca nu iti dorim raul, daca ti-l doream ramaneam indiferenti!

:) Multa Sanatate!

(*modificat de admin)
0
23-12-2008, ora 18:07
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Nick eu zic ca ai fost prea dur, nu cred ca e bolnava poate bolnava doar de lipsa simtului de raspunde pt ceea ce face, eu cred ca nu este destul de matura si cu asta sper sa incheiem acest subiect.
0
23-12-2008, ora 18:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu am fost deloc prea dur, mai dura ai fost tu! I-am dat niste sfaturi din perspectiva unui psihiatru, asa cum a facut si Jackie! Nu este o rusine sa suferi de ceea ce ea singura a spus intr-un alt subiect, oricarui om i se poate intampla, trebuie doar sa ceri ajutor, atat!

Numai Bine!
0
23-12-2008, ora 18:30
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
arena, eu am citit un mesaj postat de jenica in care spunea ca a fost diagnosticata cu sindrom paranoid!!Am si dat mai sus mesajul postat de ea!!Probabil si Nick l-a citit, iar daca jenica=monica atunci ea cam are ceva probleme, fapt pt care ea intreaba si tot ea raspunde!!Oricum nu de noi depinde vindecarea ei!!Daca ea recunoaste acest lucru, cu siguranta ca o vom ajuta atat cat putem, dar daca nu recunoaste ca are ceva probleme, atunci este numai treaba ei!Sau poate ca nu are nici un fel de problema si doar se joaca!!
Pupici
0
23-12-2008, ora 18:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Jackie este absolut treaba ei, daca se joaca, sa se joace in continuare, daca este bolnava sa se trateze. Eu nu am facut decat sa ii aduc la cunostinta dsp existenta unui tratament de ultima ora foarte bun cu care se poate face bine. Daca nu mai are nici un fel de problema atunci cu atat mai bine, a aflat de existenta acestui antipsihotic si in cazul in care recidiveaza ii spune medicului sau poate si ea la randul ei sa sfatuiasca pe cineva cu astfel de probleme.

Monica, iarta-ma daca te-am jignit, suparat sau deranjat, nici nu trebuia sa comentez... sarbatori fericite!
0
23-12-2008, ora 19:04
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Cred ca aveti dreptate, eu nu ma prea pricep la chestii paranoice si sincer nici nu am stat sa studiez tot ce a scris.Eu i-am citit doar toate subiectele deschise si m-a enervat faptul ca erau subiecte de 12 ani nu de 28 plus ca bombarda forumul zilnic cu aceeasi chestie de pe cele 2 ID-uri.Asta cu profesorul mi-a pus capac.
Acum stiu sigur ca mai e cineva pe acest forum care are acelasi comportament, careia i-am spus ca totul se intampla doar in mintea ei si am fost criticata.Macar stiu cum se manifesta.
pupici
0
24-12-2008, ora 15:41
monicanicoleta
Nu este medic/terapeut
monicanicoleta
Nick o data scrii ca nu esti doctor ( in profil ), apoi sustii in mesajele scrise ca esti medic psihiatru. Eu ce sa mai inteleg?
Apropo, de unde ideea cu mania persecutiei, ca cineva ma otraveste etc. NU AM SCRIS ASA CEVA.
Si ce anume din ce am scris nu ti se pare adevarat? Ce rost avea sa deschid un subiect doar asa ca sa ma aflu in treaba? Nu e genul meu.
0
24-12-2008, ora 15:56
monicanicoleta
Nu este medic/terapeut
monicanicoleta
Spuneti-mi si mie cum se trimite un mesaj privat, caci vreau sa raspund tot private cuiva de pe acest forum.
0
24-12-2008, ora 16:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nicoleta nu am spus ca sunt psihiatru, am spus doar ca ti-am dat niste sfaturi din perspectiva unui psihiatru.
In legatura cu mania persecutiei si chestia cu otravitul nu am spus ca ai tu asa ceva, am spus doar ca daca stii ca ai suferit de sindrom paranoid si nu mai iei tratament, aceasta problema poate evolua catre schizofrenie paranoida care are astfel de simptome.
Imi cer mi se scuze, nu a fost intentia mea sa te jignesc, am vrut doar sa iti dau un sfat!
Singurul lucru care mi s-a parut absurd a fost faptul ca puneai intrebari si tot tu raspundeai, ATAT!

Poti trimite mesaj privat dand click pe numele celui caruia vrei sa ii trimiti un astfel de mesaj. Dupa ce ai dat click vei vedea pagina personala a acelei persoane cu subiectele deschise si raspunsurile date de-a lungul timpului. Trimiti mesaj privat in "fereastra" de jos ("fereastra" este identica cu cea in care scrii si aici) din pagina respectiva. Scrii mesajul si apoi apesi "butonul" trimite.

Numai Bine, multa sanatate si Sarbatori Fericite!
Adaugă un comentariu / răspuns
53 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul