Zambet inestetic

08-09-2012
Iuliana Turcu
Nu este medic/terapeut
Iuliana Turcu
Buna, sunt noua pe forum, am 17 ani si decand am scapat de dintii de lapte ma confrunt cu o mare problema as putea zice din punctul meu de vedere.De felul in care mi s-au format si au crescut dintii de jos pot zice ca sunt multumita, la fel as putea zice si de partea de sus daca nu mi-ar da batai de cap canini care au crescut relativ mai sus decat ceilalti dar care si creeaza totodata aspectul de acei 'coltisori de vampir', partea de jos a dintilor fiind ascutita, practic ei luand mai mult forma literei 'V', astfel va puteti da seama ca intodeauna am ezitari in a zambi, zambetul meu nefiind unul tocmai perfect din pacate pentru mine, lucru care intr-o oarecare masura
m-a facut sa-mi pierd putin increderea in mine. Ce ar fi de facut? un aparat dentar ar rezova problema? si daca da, in cat timp i-as putea aduce la nivel cu ceilalti?
2 comentarii
0
09-09-2012, ora 22:27
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
un aparat dentar ar rezolva problema, in sensul alinierii ideale si corecte a tuturor dintilor. in ceea ce priveste forma caninilor, morfologia lor ascutita, in forma de V, este absolut normala... aceasta este forma naturala a caninilor. daca vezi la alte persoane canini care nu au forma de V, asta se datoreaza abrazarii ( tocirii) naturale in timp.
cat dureaza tratamentul ortodontic, numai un medic ortodont iti poate spune, dupa ce te vede la un consult. cert este ca la varsta ta corectia se poate face numai cu aparat fix, purtat permanent.
0
09-09-2012, ora 10:41
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
cineva drag mie...la o varsta apropiata cu a ta,
l-a purtat aprox. un an.(desi, dupa 6 luni dantura era bine...vroia sa fie ok)
si totu-i ok.-acum.
precizare:
NICI nu se vede...
si apoi,
vezi SI la TV cate prezentatoare, cantarete tinere il au..se vede...
dar,
SI dupa un an.vei fii ASA cum iti doresti.
cele bune,
Adaugă un comentariu / răspuns