zgomot articulatii
Buna seara! Fac sala de aproximativ 2 ani si am o problema cu articulatiile.Trosnesc/paraie rau umerii, unul din picioare la genunchi... am luat glucosamina aproape 1 luna de zile dar degeaba... tot continua.
Am 18 ani.
Ce as putea face... unde sa merg ce sa iau, au devenit sacaitoare, ca un tic sa le trosnesc mereu.
Multumesc frumos.
Am 18 ani.
Ce as putea face... unde sa merg ce sa iau, au devenit sacaitoare, ca un tic sa le trosnesc mereu.
Multumesc frumos.
1 comentarii
Buna seara!
Este evident ca organismul D-voastra ""protesteaza"" impotriva eforturilor supra-dimensionate la care este supus.iar articulatiile incep sa fie distruse iremediabil, manifestandu-se asa cum descrieti.
Prin urmare, raspunsul este evident si nu trebuie sa cautati tratamente, pentru ca nu le veti gasi..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca organismul D-voastra ""protesteaza"" impotriva eforturilor supra-dimensionate la care este supus.iar articulatiile incep sa fie distruse iremediabil, manifestandu-se asa cum descrieti.
Prin urmare, raspunsul este evident si nu trebuie sa cautati tratamente, pentru ca nu le veti gasi..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu