zgomote articulare regiunea cervicala

De aproximativ o luna prezint constant zgomote/pocnituri in regiunea cervicala, la miscarea capului in dreapta/stanga.Initial pocniturile aveau un caracter fin, le percepeam ca 'zgomote' de intensitate redusa, dar de azi s-au accentuat (pot fi percepute si de persoanele din jur) si sunt multiple (2-3 pocnituri la fiecare miscare laterala)
Nu am dureri, ameteli si nici un alt simptom.
Voi merge luni la radiografie, dar as vrea sa-mi fac o idee despre ce-ar putea fi.
Ma gandeam la spondiloza cervicala, dar am 24 ani si dupa cum ziceam, zgomotele articulare nu sunt acompaniate de nimic altceva.
Multumesc anticipat!
Nu am dureri, ameteli si nici un alt simptom.
Voi merge luni la radiografie, dar as vrea sa-mi fac o idee despre ce-ar putea fi.
Ma gandeam la spondiloza cervicala, dar am 24 ani si dupa cum ziceam, zgomotele articulare nu sunt acompaniate de nimic altceva.
Multumesc anticipat!
5 comentarii

Am simptome asemanatoare cu ale dumneavoastra care au aparut in urma unei cazaturi (am cazut alaltaieri). Va rog sa-mi spuneti care este diagonosticul dumneavoastra. Intentionez sa fac maine un RMN la cap si zona cervicala, dar m-am cam panicat si am inceput sa caut raspunsuri pe internet. Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Buna ziua!
Este cu desavarsire imposibil de a elabora un asemenea diagnostic fara o minima examinare clinica directa din partea unui neurochirurg.
Nu este util un RMN fara examinare clinica prealabila la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Este cu desavarsire imposibil de a elabora un asemenea diagnostic fara o minima examinare clinica directa din partea unui neurochirurg.
Nu este util un RMN fara examinare clinica prealabila la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Hei.eu am 13 ani si da am aceasta problema am fost la fizioterapie si am descoperit ca e problema si de la coloana, nu e chiar asa dreapta precum credeam.am facut 1 sau 2 luni fizioterapie si dupa gata...(era prin iulie)si acum suna si mai tare.
Nu stiu ce sa zic de tine.
Nu stiu ce sa zic de tine.

Bună ziua! Am 13 ani si imi pocneste ceva in cap de doua 4 luni de când mi-a cazut un coleg pe cap. Am fost la medic am facut RMN dar nu au vazut nimic, am purtat guler cervical (facut de ei din carton si pansament) l-am purat 2 sap. dar a ramas la fel sau chiar mai rau, am început sa ma sperii. Ce a-ți crede ca ar fi? Sper sa nu fie vorba de vreo interventie chirurgicala!!

Buna ziua,
Doar neurochirurgul va poate raspunde, in urma unei examinari clinice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Doar neurochirurgul va poate raspunde, in urma unei examinari clinice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: