Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?

acum a intrerupt tratamentul sau mai i-a cate o pastila la 2 zile.intrebarea mea e daca aceste medicamente il vor afecta intr-un fel pe copil.ea nu vrea sa mearga la medic, nici macar la ginecolog nu a fost (ultima oara a fost cand era insarcinata in 2 luni).refuza orice ajutor, nu comunica, e distanta, isi inchipuie fel de fel de lucruri si e "umbra" fratelui meu.ce medicamente se pot lua in cazul ei? auzisem de Zoloft, dar acest medicament se gaseste la noi?
va multumesc, manuela

Este bine sa vorbeasca totusi si cu un ginecolog si cu un psihiatru despre felul in care medicamentele pot afecta fatul, scrie ceva si in prospectul Zyprexei, cum ca copilul a cerei mama a luat Zyprexa in ultimul trimestru de sarcina pot fi mai somnolenti si sa suga mai lent.
Cel mai bine stie un medic,.

iti multumesc pentru raspuns.

Spuneti-i cu vorbe frumoase, cu blandete ca trebuie sa aiba un bebe sanatos, care sa nu se chinuie ca ea.
sau cum credeti ca e mai bine, in orice caz, cu multa dragoste si tact.

Doamne ajuta, sa aiba un copil sanatos.

si eu ma rog sa aiba un copil sanatos, si cu siguranta Dumnezeu va lucra la asta

Zoloft se gaseste la noi sigur, dar este o alta grupa de medicamente, mai exact un antidepresiv.

dar zoloft nu se incadreaza in medicamentele antidepresive?
in america acest medicament este recomandat antidepresiei, cunosc pe cineva care e insarcinata si ia aceste medicamente, neafectand copilul, asa spunandu-i medicul.

Ar trebui sa urmeze tratamentul exact asa cum ia fost prescris daca vrea sa obtina si rezultate.

De aceea cred ca trebuie facuta mai degraba prevenirea sarcinii.
Dumnezeu sa ocroteasca mamele care iau medicamente si au ramas insarcinate, sa nasca copii sanatosi.
Cu pace,
Clara

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 13traiesc in lumea viselor si nu mai pot scapa de ea.
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 16Antidepresive sau doar psihoterapie
- 8Alcoolism, depresie, anxietate
- 18sindrom anxios depresiv
- 0Medicamente in timpul sarcinii
- 5tulburari psihice dupa 26 ani - va mai primi certificat si indemnizatie?
- 4Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?
- 3Atacuri de panica, anxietate severa si frica de schizofrenie va rog...
- 13Nu-mi revin nicicum
- 13Depresie? Suparare?
- 8anxietatea, depresia pot fi vindecate cu ajutorul afirmatiilor pozitive?
- 3Rovamicina in timpul sarcinii
- 4depresie si stare de dezorientare
- 9Posibil din depresie in schizofrenie?
- 3Depresie si altele
- 4Lamurire prescriptie doctor psihoterapeut
- 13am ales sa plecam în străinătate. În momentul acela ceva s-a rupt în sufletul meu...
- 2Schizofrenie
- 6Alte forme de schizofrenie
Mai multe informații despre: Depresia Schizofrenia Medicamentele si sarcina riscuri pentru bebelus