Kali phosophoricum

©

Autor: Redacția ROmedic

- anxietate - Pentru persoanele extenuate de munca sua boala, care simt o mare teama de faptul ca nu vor putea face fata situatiei. Pacientul este iritabil, hipersensibil si se poate speria de orice zgomot. Stirile neplacute si evenimentele mondiale pot agrava situatia. Pot apare insomnia si scaderea puterii de concentrare. Mancarea, caldura si odihna amelioreaza adesea simptomele.

 

- chimioterapie - Acest remediu poate fi de folos pentru extenuare si slabiciune dupa orice fel de boala sau stres prelungit. Persoana poate fi foarte sensibila la lumina, zgomot si frig. Alte indicatii sunt depresia si sentimentul de neputinta.

 

- depresie - Daca o persoana se simte deprimata dupa ce a muncit in exces, a fost bolnava fizic sau trece prin stres emotional prelungit, poate beneficia de acest remediu. Pacientii sunt obositi, nervosi si irascibili, au dificultati in a munci si a se concentra, devenind descurajati si fara incredere. Mai pot aparea durerile de cap de la efort mental, transpiratie, sensibilitate la frig, anemie, insomnie si indigestie.

 

- ochi-rani si surmenaj - Remediul este indicat pentru extenuarea ochilor cauzata de boala, munca sau stres. Ochii sunt obositi si vederea este incetosata si slabita. Persoana care are nevoie de acest remediu se sperie usor si este hipersensibila la lumina.

 

- insomnie - Persoane cu insomnie si extenuare nervoasa cauzata de suprasolicitare mentala sau fizica, precum si de o boala. Persoana este foarte slabita si sensibila la orice - zgomot, atingere, lumina, durere. Sunt obisnuite anxietatea, iritabilitatea, deprimarea si senzatia de gol in stomac.


Data actualizare: 17-06-2012 | creare: 07-12-2008 | Vizite: 3260
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!