Motive pentru care recomand cabinetul stomatologic Dental West din propria experiență

©

Autor:

Motive pentru care recomand cabinetul stomatologic Dental West din propria experiență
Advertorial oferit de Dental West

Dacă ai ajuns să citești acest articol, înseamnă că ești interesat de un cabinet stomatologic bun și cu siguranță până să găsești materialul de față ai dat peste zeci sau poate chiar sute de recenzii ale cabinetelor medicale din România, care mai de care mai pompoase, pline de termeni de specialitate și motive de a le vizita, scoase parcă fix din cărțile de marketing. Dar acum ai în față ceva diferit.

Scriu des, dar de data aceasta nu în calitate de jurnalist, ci de simplu client al cabinetului stomatologic Dental West care se bucură că tocmai a încheiat cu succes un tratament dificil și de lungă durată și, mulțumit de experiență, vrea să facă un act de altruism și să-ți prezinte și ție un cabinet stomatologic în care profesionalismul atinge cele mai înalte standarde.

Fac acest lucru pentru că, de-a lungul vieții, m-am confruntat de nenumărate probleme legate de sănătatea danturii și știu cât de greu este să găsești specialistul care să te înțeleagă, să te asculte, să aibă răbdare cu tine și în primul rând să-ți ofere și soluțiile cele mai bune. Iar pentru mine, medicii stomatologi de la Dental West îndeplinesc toate aceste condiții.

De ce să apelezi la cabinetul stomatologic Dental West?

Ca să scapi de teama de dentist

La cele peste patruzeci de primăveri pe care le-am văzut la viața mea, nu pot să spun că îmi mai era teamă de dentist, dar nici nu mergeam cu plăcere până să descopăr cabinetul stomatologic Dental West. Simțeam ceva ciudat imediat ce auzeam sunetul strident al aparatelor și ori de câte ori mă pregăteam să deschid gura mă pregăteam pentru ce-i mai rău. Dar la Dental West este altfel. Personalul medical al acestui cabinet stomatologic este foarte calm și deschis și în plus, comunică mult cu clienți, astfel încât, înainte de orice procedură, ști exact ce te așteaptă.

Ca să știi de la început cât va trebui să plătești

Ai fost vreodată la dentist pentru ca la final să scotocești prin toate buzunarele doar doar oi găsi câțiva bănuți ca să achiți costul serviciilor medicale care te-a luat total pe nepregătite? Eu da și acest lucru mi s-a întâmplat pentru că prețul tratamentelor medicale nu era specificat nicăieri, iar medicul care m-a tratat mi-a explicat doar la final ce a cheltuit cu mine. O astfel de experiență este extrem de neplăcut și pentru a fi sigur că nu voi mai trece niciodată prin așa ceva, am apelat la serviciile medical Dental West unde întreaga listă de prețuri poate fi consultată pe website-ul oficial al cabinetului.

Ca să întâlnești un medic stomatolog care ține cont de bugetul de care dispui

La Dental West poți vorbi despre bugetul tău fără să te rușinezi de suma pe care te-ai hotărât s-o aloci unui tratament dentar. Întotdeauna există mai multe soluții, iar un medic stomatolog competent și cu experiență va ști să ți-o recomande cea mai bună pentru tine. De exemplu, eu personal, am avut nevoie de mai multe coroane dentare, atât pe mandibulă cât și pe maxilar. Iar ca să beneficiez de cel mai bun raport calitate / preț, medicul care m-a tratat în loc să-mi propună cea mai scumpă soluție, m-a sfătuit să optez pentru coroane din zirconiu în cazul dinților din față care sunt mai expuși și trebuie să arate cât mai bine și din porțelan pentru cei laterali la care efectul de translucență nu este atât de ușor observabil. Astfel, fără să investesc o avere în dantura mea, am beneficiat de un tratament profesional, care mi-a redat frumusețea zâmbetului și de care sunt pe deplin mulțumit.

Ca să beneficiezi de cele mai bune tratamente pentru tine

Nenumărați medici stomatologi recomandă implanturile ori de câte ori vine vorba de acoperirea unui gol lăsat de extracția unui dinte. Dar, știai că nu oricine poate beneficia de un implant? Implanturile dentare nu sunt recomandate persoanelor care au o masă osoasă insuficientă și celor care suferă de diabet sau de osteoporoză. Din acest motiv, înainte de a veni cu astfel de soluții, un medic stomatolog căruia îi pasă de investiția pacientului său, ar trebui să solicite o serie de analize medicale care să demonstreze compatibilitatea persoanei în cauză cu acest tratament. Iar la Dental West exact așa se întâmplă.


Data actualizare: 20-10-2021 | creare: 20-10-2021 | Vizite: 1041
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune:

Forumul Afectiuni stomatologice:
Pe forum găsiți peste 500.000 de întrebări și răspunsuri despre boli sau alte subiecte medicale. Aveți o întrebare? Primiți răspunsuri gratuite de la medici.
  mai multe discuții din Afectiuni stomatologice