Pillo - sistemul inteligent pentru menținerea sănătății, cu funcție de dispenser de pastile

©

Autor:

Pillo  - sistemul inteligent pentru menținerea sănătății, cu funcție de dispenser de pastile
Pillo este un robot inteligent pentru menținerea sănătății, cu funcție de dispenser integrat de medicamente.
Are funcție de comunicare, ce îmbină algoritmi și inteligență artificilă pentru a asigura sistem de recunoaștere facilă, interfață de telemedicină și alte funcții.

Are capacitate de a prepara doza corectă de medicamente, mai exact multipe medicamente, după un plan personalizat, și încorporează un sistem de asistență vocală și un sistem de afișaj ce permit vizualizarea programului medical, poate realiza apeluri video și primește și oferă informații personalizate.

Dispozitivul se sincronizează cu o aplicație specifică pentru smartphone care trimite datele către medic, asigură alerte de administrare a medicamentelor etc. Medicul poate verifica complianța la tratament a fiecărui pacient, oferind ghidaj și monitorizează starea lui. De asemenea, este o platformă inteligentă ce acționează similar sistemului Alexa, oferind inclusiv informații din surse verificate.
 
Pillo-dispenser medicamente
Sursa: Pillo Health

Poate reține date pentru 250 medicamente și pentru utilizatori diferiți, astfel că poate fi utilizat de întreaga familie. De asemenea, se poate sincroniza cu alte dispozitive wireless, cum sunt pedometrele, pentru a analiza, monitoriza și înregistra datele primite, și poate asigura accesul la un playlist sau la radio, are funcție de apelare sau de setare alarme audio. Mai multe despre produs, aici:


Sursa: Indiego

Dispune de touchscreen, difuzor de calitate, funcție de recunoaștere facială, conexiune Bluetooth  și mecanism de blocare pentru a preveni accesul neautorizat.

Sursa: Med Gadget
Foto: Indiego

Data actualizare: 08-03-2018 | creare: 08-03-2018 | Vizite: 1718
Bibliografie
Pillo Automated Pill Dispenser and Personal Assistant, link: https://www.medgadget.com/2018/03/pillo-automated-pill-dispenser-personal-assistant.html
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune:

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispozitivul magnetic ce facilitează administrarea medicamentelor
  • Beneficiile serviciilor de eHealth pentru prevenirea bolilor
  • Telemedicina ar putea facilita diagnosticarea și tratamentul accidentelor vasculare cerebrale
  • Forumul ROmedic - întrebări și răspunsuri medicale:
    Pe forum găsiți peste 500.000 de întrebări și răspunsuri despre boli sau alte subiecte medicale. Aveți o întrebare? Primiți răspunsuri gratuite de la medici.
      intră pe forum