Riscurile pentru sănătate ale unei vacanțe all inclusive

©

Autor:

Riscurile pentru sănătate ale unei vacanțe all inclusive
Pentru că este sezonul estival este posibil să-ți fi ales deja o destinație de vacanță. Potrivit unui articol publicat în Vivotion.com, o vacanță all inclusive se traduce adesea într-o atitudine indulgentă, persoanele având tendința de a crește numărul de calorii, ajungând la peste 8.000 de calorii și 300 de grame de grăsime.
Spre exemplu, un mic dejun englezesc înseamnă un aport de peste 1.500 de calorii de la prima oră a dimineții, fără a mai lua în considerare prânzul, cina sau desertul. Dacă adăugăm și gustările, care adesea sunt printre cele mai nesănătoase, precum înghețata, vedeta sezonului, cipsurile sau cocktailurile încărcate cu zahăr, numărul de calorii ar putea ajunge cu ușurință la mii.

„Gama largă de alimente și băuturi disponibile la un complex all inclusive reprezintă o alegere personală și o comoditate, nu o provocare calorică”, a explicat un purtător de cuvânt de la Vivotion.com.

Specialiștii recomandă persoanelor să nu exagereze atunci când sunt în vacanță și să apeleze la aceleași tehnici folosite pe parcursul anului: înlocuirea produselor nesănătoase cu variante mai sănătoase, porții mai mici de mâncare și gustări mai dese.

NHS recomandă o dieta sănătoasa și echilibrată de 2.000 și 2.500 de calorii pe zi, pentru femei, respectiv pentru bărbați.

Sursa: woman&home

Data actualizare: 25-07-2019 | creare: 25-07-2019 | Vizite: 648
Bibliografie
Experts reveal the health risk of going all-inclusive on your holiday. Url: https://www.womanandhome.com/travel/travel-news/health-rish-all-inclusive-holiday-food-calories-327837/
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!