Antioxidantii alimentari Informații în Ghidul de sănătate despre Antioxidantii alimentari: Antioxidanții alimentari Antioxidanții alimentari sunt substanțe cu acțiune antioxidantă, adăugate în compoziția alimentelor, care as... Cojile, semințele sau fibrele de dovleac posedă proprietăți antioxidante și antimicrobiene Produsele secundare provenite din dovleac, precum cojile, fibrele și semințele fructului, conțin agenți bioacti... Orezul brun este sănătos datorită conținutului de cicloartenil ferulat cu efect antioxidant Un studiu de la Școala de cercetare în domeniul mediului și al vieții din Universitatea Okayama, cercetători d... Antioxidanți eficienți în ameliorarea oboselii și prevenirea demenței, găsiți în cantități crescute în diferite tipuri de carne Efectele fermentării alimentelor asupra proprietăților antioxidante O dietă bogată în antioxidanți a fost asociată cu reducerea riscului de diabet Antioxidanții combat problemele de fertilitate induse de grăsimile alimentare la femei