Descrieți episoadele voastre psihotice

01-02-2024
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Sunt foarte interesat de partea de psihoze de când am crezut că sufăr de schizofrenie (am fost diagnosticat cu anxietate), așa că vă rog să vorbiți despre ce ați simțit și cum au fost episoadele voastre psihotice (nu contează boala, psihoză să fie). Este o oportunitate să vă descărcați prin scris. Vă mulțumesc, vă sunt foarte recunoscător!
5 comentarii
0
13-02-2024, ora 17:09
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Haideți! Curaj!
0
13-02-2024, ora 18:38
Arnold7
Nu este medic/terapeut
Arnold7
Sa nu fie cu suparare dar cine esti tu sa ne ceri noua asa ceva? Esti doar un forumist ca sa nu zic mai multe. De ce ne-am expune vietile?
De dragul cui? Daca vrei sa faci un bine incepe cu tine si expuneti tu primul viata in cele mai mici detalii.

Seara buna sa ai!
0
13-02-2024, ora 19:45
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Mă gândesc că vorbitul despre aceste episoade i-ar putea ajuta pe oamenii care le-au avut să se descarce, iar eu le-am dat această idee. Oricum mulți de aici cred că au nume fals sau își pun doar prenumele. În final, rămâne la alegerea fiecăruia dacă își descrie episoadele psihotice sau nu. Eu mi-am descris o mare parte din viață într-un alt topic. O seară bună!
1
13-02-2024, ora 20:00
Arnold7
Nu este medic/terapeut
Arnold7
Asa e, e bine sa descrii ce traiesti sau ce ai trait dar trebuie sa o faci cat mai disimulat. Nu neg ca e bine ca altii sa invete din experientele altor pacienti. Dar uite si tu in ce lume traim, mai ai curaj sa zici ceva cand sunt atatea pericole in jur!? Era mai bine cu forumul asta prin 2007-2008 la debutul lui. Scria foarte multa lume. Vremurile din pacate nu mai sunt la fel iar noi, "batranii" care am mai scris pe forum stim asta. Din cate vad eu cred ca nici 10 la suta din cati scriam acu 14-15 ani nu mai scriu aici. Din pacate. Ca sa fiu mai prietenos uite iti raspund la problema de pe alt topic unde ai zis ca ai avea niste puteri de a influenta oamenii cu gandul ceva de genul. Din ce am aflat eu in viata asta asa ceva nu prea exista, poate doar efectul Havana daca ai auzit de el. Gandurile noastre nu pot influenta pe nimeni decat poate numai pe noi. E pur si simplu delir si psihoza la mijloc. Incearca sa te tratezi mai bine. Iti zic pentru binele tau. Hai ca am lungit-o.

Seara buna!
1
13-02-2024, ora 21:02
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Dar de ce nu se mai scrie așa mult pe acest forum? Mi se pare foarte, foarte ciudat. Și mulțumesc pentru răspunsul în legătură cu celălalt subiect al meu!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Episoadele psihotice ar puta fi anticipate cu ajutorul unui algoritm de învățare automată
  • Singurătatea în copilărie a fost asociată cu probabilitatea crescută de a experimenta un episod psihotic
  •