Infectie Urinara cu E coli

29-10-2020
Ana Tea
Nu este medic/terapeut
Ana Tea
Buna ziua, am o problema de vreo 2 ani ma confrunt cu o infectie urinara dureroasa, am mai apelat la dumneavostra inainte sa ma duc sa mi fac toate investigatiile, sunt recurente episoadele si in cele mai mult cazuri reapare doar cand nu beau suficienta apa sau imi e frig la maini, picioare.
Am fost la urocultura, mi am facut ecografie generala, urocultura si analizele de sange. Analizele au fost toate bune, la urocultura a iesit ca am E coli peste 100.000ufc/mm, iar ecografia a fost tot buna. Am vorbit cu medicul de familie si mi a dat un antibiotic din lista aceea pe care o da la urocultura cu substante din antibiotecele la care e sensibila bacteria, am luat 5 zile antibioticul, m.a lasat destul de mult aproape o luna, mentionez ca asta s a intamplat prin august-septembrie si dupa ce am simtit frig ( desi mie nu mi a fost ) a reaparut de nicaieri.
Trebuie sa vorbesc cu medicul de familie sa mi dea alta reteta? Sau ce pot sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Reglementările care restricționează consumul de antibiotice în creșterea animalelor, asociate cu o reducere a infecției cu E. Coli la oameni
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •