Menstruatie

21-07-2012
algeo
Nu este medic/terapeut
algeo
Buna ziua, am 22 ani si inca de mica am aceasta problema primul control l-am facut in cls a 8a si mi s-au prescris niste anticonceptionale pe care nu le-am mai luat deoarece aveam o stare de ameteala, apoi in cls a 10a am fost la un medic endocrinolog care mi-a recomandat yasmin, observand ca aveam mici chistulete inpreuna cu niste pastile pentru glanda tiroida am luat jumatate de an apoi am facut un alt consult, chisturile disparusera si dupa ce am oprit pastilele in prima luna am avut menstruatie apoi problemele au reaparut.In consecinta am fost la un alt medic care mi-a prescris microginon insa acelasi rezultat dupa 3 luni.Am renuntat sa mai iau anticonceptionale deoarece nimic nu a avut efect permanent pana anul trecut cand am luat doua luni diane fara sa mi le prescrie nimeni, am luat timp de doua luni si menstruatia s-a reglat pentru jumatate de an acum am trei luni de cand nu am menstruatie.tin sa precizez ca am 1 66 si 45kg si nu sunt dezvoltata.As dori p recomandare din partea unui medic.Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
22-07-2012, ora 21:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Un test de sarcina ai facut ? Dereglarile menstruale pot fi si din cauza problemelor la tiroida.Diane poti lua din nou, dar cred ca mai bine ar fi sa mergi sa te vada si un ginecolog...
0
22-07-2012, ora 23:17
algeo
Nu este medic/terapeut
algeo
Va multumesc frumos pentru raspuns, sarcina nu intra in discutie, doream un sfat medical deoarece nu m-ai am incredere in consultatii.O seara buna va doresc.
0
24-07-2012, ora 12:19
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
algeo trebuie sa faci niste investigatii endocrinologice, ceva este in neregula cu tine cu siguranta, trebuie doar sa afli motivul.
Intre timp sa recurgi la un tratament naturist, stiu ca suna banal insa iti poate rezolva problemele pe care medicamentele nu le-au rezolvat. Sa bei ceai de coada soricelului si galbenele in parti egale 3 cani pe zi, si sa iei si tinctura de branca ursului cum scrie pe prospectul tincturii ori cel putin o data pe zi. Nu te costa nimic daca incerci.
Tinctura e cam scumpa insa daca nu ti-o permiti, atunci sa bei doar acel ceai timp de 3 luni. O sa vezi ca te va ajuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •