Va rog sa imi răspundeți!! dupa amigdalectomie

15-03-2019
Alina Matache
Nu este medic/terapeut
Alina Matache
Acum 10 zile m-am operat de amigdalectomie. Ma simt bine, nu am dureri, iar falsele membrane aproape au dispărut. Dupa cat timp pot mânca ceea ce doresc, pot bea suc cu acid(beau din cand in cand, o dată la câteva luni) si cand pot fuma??
5 comentarii
0
15-03-2019, ora 09:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca amigdalitele.. au fost provocate de un reflux gastro eosfagian...
acele alimente cre le Doresti... o sa.ti produca reflux..si o sa faci Laringite, faringite... si oarecum o sa te doara gatul de la ele
0
15-03-2019, ora 11:38
Alina Matache
Nu este medic/terapeut
Alina Matache
Doctorul care m-a operat a spus că putrezisera si trebuia sa mă operez de mult timp, puroiul se pietrificase, nu erau marite, inflamate, dar erau foarte adânci. Dupa 10 zile mai este vreun risc sa fac complicatii ??
0
15-03-2019, ora 15:41
NicolaeAlex
Nu este medic/terapeut
NicolaeAlex
Buna ziua, imi cer scuze e prima data cand fac asta si nici personal nu pot venii la consult sunt la o distanta foarte mare, dupa ce am facut un exudat farengian mi a iesit un streptococ beta hemolitic grup D, eu avand ca si simptome dureri de oase dureri in gat in piept, mentionez ca nu am aslo marit doar factorul rematoid, si doar putin fibrogenul mi s a recomdat sa iau ampicilina 10 zile, nu a functionat, apoi 10 zile eritromocina ma simt mai bine dar cum am dat de frig au inceput iar simptomele.. e sensibil la foarte multe antibiotice nu e rezistent la nimic nu stiu ce să aleg nici injectabil nu pot ptc lucrez in restaurant si nu mi permit concediu medical..va rog mult cu un sfat m am saturat sa umblu din cabinet in cabinet.
0
02-04-2019, ora 13:25
Adelina9
Nu este medic/terapeut
Adelina9
Eu spun sa îți scoți amigdalele. Eu le am scos acum 2 ani, de atunci viata mea e alta. Ma simt mai bine, am răceli minore. Trebuie sa precizez ca și eu am un asli de 1700. Am încercat orice metoda pentru a scădea, dar nimic nu da rezultate. După operația de amigdale, ma simt foarte bine.
0
02-04-2019, ora 13:26
Adelina9
Nu este medic/terapeut
Adelina9
Alina Matache, părerea mea, este sa nu fumezi decât după 14 zile. Mai bine sa fii sigura, decât sa ai probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: