Vuiet continuu in cap + acufene urechea dreapta

31-10-2019
Luizamiruna
Nu este medic/terapeut
Luizamiruna
Buna ziua. Am 32 de ani. Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta.De vreo 6 luni ma chinui cu acufene puse de medicul orelist fara sa am probleme la ureche, nici la inima, nici la cervicala, am facut investigatii. Deci nu se stie de la ce le am. Din auzite am luat Ginko biloba si spre marea mea surprindere desi pana a lua aceste pastilute am mai luat, fier, magneziu si fara rezultat dar de la aceste pastilute Ginko biloba mi s-au ameliorat 80% dupa atatea luni de tras. Insa nu apuc sa simt bine linistea ca intr-o dupa amiaza fiind la menstruatie aud un zgomot un vuie constant ca de avion ce zboara in departare il auzim dar nu il vedem, dar de data asta in cap se aude nu in ureche ca acufenele. Eram convinsa ca pe afara e vreo masina si va trece, un camion, un avion dar nimic, si cu acest vuiet constant, macar acufenele mai faceau pauza dar acest vuiet deloc, dau drumul la tv tare, mi-am cumparat casti sa pot dormi cu galagie ca sa acopere acel zgomot. Nu va imaginati cum e cand se aude si acest vuiet si acufenele in acelasi timp, greu tare de dus. Acest zgomot in cap il am de vreo luna si nu ma lasa. Nici nu stiu unde sa mai merg. Alte simptome nu am. Nu ametesc, nu dureri de cap, nu altceva, doar.zgomotul care e constinuu si constant si nu ma lasa sa ma concentrez. Ati mai auzit asa ceva? Unde sa mai merg? Ce ar putea sa mi se intample daca continua asa? Sa nu explodeze ceva prin cap de atata zgomot fara oprire... Va multumesc. Multa sanatate tuturor!
4 comentarii
0
31-10-2019, ora 13:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
La Neurolog ati fost? Un RMN ati facut de cand a inceput zgomotul tare?
0
31-10-2019, ora 14:39
Luizamiruna
Nu este medic/terapeut
Luizamiruna
Nu, nu am fost, in speranta ca va trece.cum am dus acufenele atatea luni si" sunt sanatoasa" dupa spusele medicilor, am sperat ca vor trece si acestea, am pus pe seama asteniei de toamna, vremii.zgomotul il am de 3 saptamani, o luna.
0
30-06-2020, ora 07:53
Hehe
Nu este medic/terapeut
Hehe
Buna, si Eu sunt intr-o situatie asemanatoare, cum te mai simt it acum?
0
16-11-2020, ora 21:15
Raluca212
Nu este medic/terapeut
Raluca212
Bună fetelor cum va mai simțiți cu tiuitul în urechi eu nu știu ce s a ai fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Australia. Unul din patru adulți suferă de tinitus, o tulburare ce determină un „țiuit în urechi”
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •