'Radioul' din creier

Buna ziua,
De vreo saptamana ma confrunt cu problema asta... Aproape in fiecare zi imi raman intiparite in minte anumite versuri de melodii ascultate la radio. In gand le tot fredonez refrenurile in continuu. Nu este nimic neplacut in asta, doar mi se pare foarte ciudat avand in vedere ca pana acum n-am avut asa ceva. Este vreo problema sau este ceva normal?
Multumesc anticipat!
De vreo saptamana ma confrunt cu problema asta... Aproape in fiecare zi imi raman intiparite in minte anumite versuri de melodii ascultate la radio. In gand le tot fredonez refrenurile in continuu. Nu este nimic neplacut in asta, doar mi se pare foarte ciudat avand in vedere ca pana acum n-am avut asa ceva. Este vreo problema sau este ceva normal?
Multumesc anticipat!
2 comentarii

Inseamna ca s-a imbunatatit simtitor calitatea muzicii ascultate.:))sunt convinsa ca n-ai nici o problema...sper ca in capul tau nu razbat manelele:))
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lamictalul si orfirilul in timpul sarcinii?...+ operatie pe creier...
- 15rezultat RMN cervical, RMN cerebral
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 8Creier gaurit de la carbonat de litiu
- 4Cum pot afla daca mai sint intreg la creier ?
- 8tumora pe creier - costuri?
- 3Oboseala creierului si a corpului
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 15Apa ajută creierul
- 6a suferit un avc ischemic destul de grav.. are paralizie pe partea dreapta
- 1Performantele creierului pot fi imbunatatite?
- 6Creier suprasolicitat
- 6Senzatia de minte in ceata
- 3intepaturi la creier
- 4Functionarea creierului conform corelatiei credinta - principiu ying si yang - fizica
- 016 alimente care intarzie imbatranirea creierului si stimuleaza activitatea cerebrala
- 0Alimente pentru stimularea activitatii cerebrale
Mai multe informații despre: Creierul sanatatea creierului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: