Anxietate/depresie

12-04-2026
labellefrance
Nu este medic/terapeut
labellefrance
Bună ziua. Încă din august 2024 am făcut niște atacuri de panica care s au transformat în depresie: îmi pierdusem pofta de viață, aveam palpitații, nu mă durea nimic, dar îmi era foarte rău. Primul medic la care am fost s a axat mai mult pe Xanax de 0, 5 cate o jumătate de 3 ori pe zi. Pt somn, căci aveam probleme și cu el luam mirzaten, apoi și uniquet. Dar nu a mers decât vreo câteva luni. Stările s au accentuat. Am schimbat medicul care m a trecut pe trittico 1/3 dimineața, o treime a prânz și 2/3 seara. Venlafaxina dimineața și tot seara uniquet. Am luat o lună venlafaxina dar am oprit o pt căci îmi tăia complet pofta de mâncare. Acum iau de multe luni din iunie 2025 trittico 1/3 la prânz iar seara 1 uniquet de 150, un trittico 2/3 de 150 și 1/2 rivotril de 0, 5. Mă simt destul de bine insa a doua zi sunt destul de amețită și parcă mi e mai greu să mă concentrez. Am inceput sa am si probleme cu memoria, uit lucruri. Întrebarea mea este cum as putea să renunț la tratament (știu că sunt efecte secundare serioase). Medicul meu lipsește de ceva timp, având probleme și rețetă mi o da asistenta. De aceea as dori sa știu părerea dv. vis a vis de problemele mele. Încă mai am zile in care nu prea am chef sa ies, iar daca o fac, mă grăbesc să ajung acasa. Desigur nu mai e așa acută starea ca în trecut. Și încă ceva: am nevoie sa merg prin frig, sa bata vântul. Nu mi mai place căldura. Inainte nu era asa. Vă mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul