5 htp si l-theanine
Buna ziua.Va rog frumos as dori sa cumpar acestea doua suplimente.Am trimis un e-mail la vitaking dar ei nu livreaza.Ma puteti ajuta cu un link sau un nr de telefon de la alta firma care le pot livra?Va multumesc frumos.O zi buna.
2 comentarii
0
28-12-2009, ora 15:18
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună ziua,
5-htp-ul îl puteţi procura de la Provitanutrition, căutaţi 5-htp pe google (Vitaking nu mai comercializează acest produs). L-theanina este disponibilă în România decât în compoziţia unor suplimente alimentare cu conţinut complex, nu singular (nu mai este disponibilă în preparate unitare); în Benosen de la Walmark puteţi găsi L-theanină, dar nu este indicată combinaţia dintre benosen şi 5-htp.
Toate cele bune şi sărbători fericite ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
5-htp-ul îl puteţi procura de la Provitanutrition, căutaţi 5-htp pe google (Vitaking nu mai comercializează acest produs). L-theanina este disponibilă în România decât în compoziţia unor suplimente alimentare cu conţinut complex, nu singular (nu mai este disponibilă în preparate unitare); în Benosen de la Walmark puteţi găsi L-theanină, dar nu este indicată combinaţia dintre benosen şi 5-htp.
Toate cele bune şi sărbători fericite ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Buna ziua.Multumesc frumos pentru raspuns.Toate cele bune si sarbatori fericite!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 9Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA
- 10Boala vs Dumnezeu.
- 31Schizofrenie
- 1Poti sa faci un episod psihotic de la paranoia accentuata?
- 37Pentru persoanele cu boli psihice : cat de functionali sunteti?
- 4Trist pentru că nu fac dragoste. Vreau răspunsuri de specialitate!