7 luni, 9 kg

Buna ziua! Fetita mea, in varsta de 7 luni, are lungimea de 73 de cm si 9 kg. S-a nascut la 37 de saptamani, 3 kg si 50 cm lungime. Nu sunt cam mari valorile? Ma refer atat la lungime, cat si la greutate.
Eu, mama, am inaltimea de 1, 62m, iar tatal 1, 75m.
Eu, mama, am inaltimea de 1, 62m, iar tatal 1, 75m.
1 comentarii

BUNA DIMINEATA
Da, fetita Dvs., la varsta sa, are talia si greutatea la valorile maxime ale intervalului normal privind curbele internationale de dezvoltare.
Si, da, nu se coreleaza ritmul ei de crestere cu talia Dvs., a parintilor. Ptr. orice eventualitate faceti un consult endocrinologic micutei. Sanatate !
Da, fetita Dvs., la varsta sa, are talia si greutatea la valorile maxime ale intervalului normal privind curbele internationale de dezvoltare.
Si, da, nu se coreleaza ritmul ei de crestere cu talia Dvs., a parintilor. Ptr. orice eventualitate faceti un consult endocrinologic micutei. Sanatate !
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14nu a luat in greutate de 2 luni
- 1crestere in greutate bebelus o luna
- 3bebe de 5 luni a luat putin in greutate
- 6nu ia in greutate
- 4stagnarea greutatii
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 3Bebelus Nu ia in greutate
- 3Bebe nu ia in greutate
- 8Greutate Bebe 8 luni
- 4Varsaturi si scadere in greutate