a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt

10-03-2010
fooxy
Nu este medic/terapeut
fooxy
am si eu o prietena care a avut o relatie sexuala pe data de 7 si partenerul si-a dat seama ca sa rupt prezervativu dupa ce a ejaculat. trebuia sa-i vina ciclul pe 8 dar nici acum nu i-a venit. nu stie ce sa faca: sa ia pastila de a2a zi? (azi fiind ultima zi in care o poate lua) sau sa astepte? am inteles ca in cazu in care nu a luat pastila.. exista si alte metode de contraceptie.
5 comentarii
0
10-03-2010, ora 15:54
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
daca are menstruatia regulata cum spui tu, ca trebuia sa ii vina pe 8, nu ar fi nici o problema, teoretic, pt ca se afla in zilele in care nu poate ramane, dar acum eu nu pot sa bag mana in foc ca e gravida sau nu, pt ca ciclul nu poate ramane mereu regulat, chiar daca are o varsta mai maricica, ii poate intarzia cateva zile, sau ii poate venii mai devreme, intelegi ? iar ce zici tu de pastila de a 2a zi, mami nu mai are ce sa faca cu ea, daca pe 7 a avut contact, iar azi e 10, (sunt deja 3 zile )Nu mai are ce sa faca cu ea, o ia degeaba. postinorul trebuie luat imediat dupa contact, ssau in cateva ore de la contact, iar urmatoarea pastila peste 12 ore, nu peste 3 zile sa ia pastila si tot asa, ca nu e pastila minune. :) nu are decat sa astepte si sa vada ce se intampla, daca ii vine sau nu. mai mult de atat nu poate sa va zica nimeni. bafta.
0
10-03-2010, ora 22:04
ramyti
Nu este medic/terapeut
ramyti
Buna sunt ramona, am 30 de ani si imi doresc foarte mult un copil, mi-a intarziat cm 2 zile, am un cm de 28-29 zile, acum 2 luni s-a mai intamplat sa intrzie 4 zile dar a venit, atunci nu aveam nici un simtom, acum ma dor sanii de o saptamana si sunt tare sensibili, am avut contact de 20-21 febr si inca de vreo 3 ori de atunci, credeti ca sunt insarcinata imi doresc enorm. multumesc
0
10-03-2010, ora 22:09
ramyti
Nu este medic/terapeut
ramyti
va rog sa-mi raspundeti si mie
0
11-03-2010, ora 14:09
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Pai, mai asteapta si tu nitel si vezi ce se intampla, si fa si un test de sarcina, dar fa-l peste 2-3 saptamani (de la asa-zisul contact, si asta in caz ca nu iti vine ciclul in perioada aceasta). si ultima varianta/posibilitate, daca tot nu merge, du.te cel mai bine la un doctor, si vezi care este problema, si poate, poate fi tratat, ceva, in functie de ce ai. mai mult nu as putea raspunde..
0
11-03-2010, ora 14:11
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
20-21 februarie, totusi incearca sa faci un test de sarcina, sarcina se poate vedea pe test in a2a-3a saptamana, si atunci vezi sigur. deci ar fi mai mult de 2 saptamani ce ziceai tu mai sus, fa un test de sarcina si iti va spune sigur !!! te pup. sa auzim de bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: