a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi

am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala acuma cateva zile. m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena. Dupa prima zi mi-a aparut pe penis ca niste taieturi mici rosi care piscau la atingere dar nu am facut nimik. dupa a 3 zii mi sa umflat pielea din zona capului penisului si mi-a aparut un lichid alb urat mirositor. iar pe capul penisului niste pete rosii dar acel lichid alb este in exes au trecut 3 zile de cand am incetat sa facem sex am facut baie in fiecare zi ca sa mi-o spal dar acel lichid reapare de fiecare data. Va rog am nevoie de ajutor nu stiu ce s-a intamplat.
5 comentarii

imi apare lichidul in exces ca si cum ar fi "branza" alba.. sunt disperat va rog am nevoie de ajutor

am facut sex neprotejat fara prezervativ.. :(

dupa ce spui tin sa cred ca problema e la prietena ta...poate fi o ciuperca...pe care ea o are,.. nu-i nimic grav...dar indicat ar fi sa mearga s-o vada un dr.

nu mai dispera..mergi imediat la medic si se va gasi rezolvarea...se pare ca prietena ta a fost problema...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ma doare cand ating penisul
- 2Impotent?
- 3Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
- 5Pete rosii pe penis
- 5problema cu penisul... erectie slaba
- 3Inelul din jurul Penisului
- 6penis care curge
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 16pana acum nu am avut un contact sexual...
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 17Vena f tare pe penis, galma sau zgarci?
- 3spirt pe penis
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 1penis cu mancarimi
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 1Ata penisului
- 2decalotarea penisului
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
- 1Probema cu penisul
- 0Crapaturi pe penis
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Penisul leziuni pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: