Deflorare incompleta

28-06-2014
OliviaGurman
Nu este medic/terapeut
OliviaGurman
Buna ziua,

Am 16 ani jumatate si in cursul zilei de ieri am avut primul contact sexual cu iubitul meu, insa din pacate a fost o penetrare incompleta, a reusit sa introduca aproximativ 3 cm stand cu ea in interior cateva secunde bune. Dar nu a reusit sa bage mai mult deoarece eu il tot impingeam ca sa nu o bage mai mult din cauza durerii insuportabile. A curs destul de mult sange. Dupa acest act iubitul meu a verificat si a vazut ca era doar o mica fisura a himenului cu o mica gaura.
Exista metode care ar putea mari aceasta fisura astfel incat urmatoarea penetrare sa fie completa si nu foarte dureroasa? Exclus ginecolog sau alte metode precum degetele, ma refer la ceva ce pot face eu singura acasa pentru a se largi sau a mari acea fisura putin. Si ce as putea sa fac pentru a sta nemiscata, sa nu mai reactionez asa si eventual alte metode care sa amelioreze din durere?

Multumesc anticipat !
2 comentarii
0
28-06-2014, ora 20:53
rusu008
Nu este medic/terapeut
rusu008
gandeste te la acea fisura ca la o rana care in timp se reface.ai pute incerca sa suporti durerea si sa strngi din dinti putin.o s te mai doar cateva acte apoi totul o sa fie bine.iti spun asta din boxa unui nespecialist din dorinta de ajuta.deci mai intreba...asta e doar parerea mea.
0
29-06-2014, ora 21:34
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
OLIVIA avand 16 ani jumate ar fi trebuit sa poti discuta cu parintii tai despre aceste lucruri, despre bolile cu transmitere sexuala, despre deflorare, despre perioada de dupa despre emotii psihic etc.
la urmatorul contact sexual ar fi indicat sa folositi lubrifianti sau prozervativ pt ca el este lubrifiat, dar sa stii ca unele fete simt durerea mai intens iar altele nu, depinde de tine si de felul in care se face contactul sexual cu sau fara preludiu, cu sau fara lubrifiere, depinde de pozitia folosita, de cat de linistita esti etc.daca ai facut baie sau dus inainte muschii se relaxeaza.
DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE AL PARINTELUI DE BAIAT SI FATA AR TREBUI SA DISCUTI CU PARINTII DESPRE ACESTE LUCRURI PARINTII TREBUIE SA FIE PRIETENUL TAU CEL MAI BUN EI STIU CEL MAI BINE CE ITI ESTE BINE SAU RAU.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să știi
  •