abstinenta, masturbare sau relatie extraconjugala

12-04-2015
isorin24
Nu este medic/terapeut
isorin24
Am 48 de ani si sotia, influenta de parinti si pentru a ma 'pedepsi' ca nu doresc sa iau anumite decizii, de data asta pentru ca refuz sa cedez dreptul de proprietate asupra apartamentului copilului care in curand implineste 18 ani, sotia ami impune un ritm al vietii sexuale de o data la 4-6 saptamani.Ce imi recomandati pentru in aceste 4-6 saptamani: abstinenta, masturbarea sau o relatie extraconjugala ( divortul iese din calcul iar comunicarea mai intensa mai directa cu sotia se loveste mereu de incapatanarea acesteia, sustinuta de parinti)?
8 comentarii
0
12-04-2015, ora 22:05
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Ceea ce credeti ca va satisface cel mai bine avand in vedere ca sexul este o nevoie.
0
14-04-2015, ora 19:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Abstinenta. Deja exista probleme in familie. Nu ar fi bine sa le amplificati.
0
14-04-2015, ora 22:10
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
E "inuman" sa recomandati abstinenta in situatia data.
0
15-04-2015, ora 01:04
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
O laba peste bot ei, una copilului si daca doriti si pt dv.. e partea a doua, nici nu mai conteaza ! :))
0
15-04-2015, ora 01:30
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Daca iese din calcul divortul, poti folosi masturbarea fara probleme, ce are ? Iti dai drumu cand doresti si ai scapat, lasa-o sa-ti impuna ce regim vrea ea ca nu te mai afecteaza, iar daca poti face o relatie extraconjugala fara sa dai peste cap nimic, fa si gata, dar asta ramane sa te gandesti daca ptr un sex merita sa faci o relatie noua, asta e solutia cea mai buna. Ptr masturbare folosesti ori poze sau filme ori imaginatia.
Dar dupa mine poti divorta, ce mai stai cu un om de genul ala ? Las-o si da-o dracului sa stea cu altul care se sexeaza odata la luna. Daca te intelegi bine cu ea si doar la sex e problema, nu are sens sa divortezi ptr atat, rezolvi altfel cum am zis mai sus si gata ! Si oricum sa nu cedezi la santaj ! Tine-te pe pozitie si gata sa vada ca si daca te sexeaza la o luna te doare in cot si tot ca tine faci, fi barbat nu carpa, repet daca nu vrei sa o lasi si gata, sau sa-i rupi una peste gura sa te tina minte 100 ani.
Chiar fraier asa sa fi ca barbat sa te lasi santajat de o femeie ? Ori divortezi, ori o calci in picioare sa stie cine e seful, ori faci ce am zis mai sus si te rezolvi cu sexul desi daca faci asta deja cazi de slab in fata ei ca nu iei masuri, un barbat adevarat pune lucrurile la punct, nu lasa asa sa-si bata femeia joc de el.
0
15-04-2015, ora 21:51
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
nu prea inteleg sorin ce anume intelegi prin "comunicarea mai intensa mai directa cu sotia se loveste mereu de incapatanarea acesteia, sustinuta de parinti"? ai abordat subiectul direct vreodata in comunicarea cu ea?

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
0
17-04-2015, ora 01:03
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Probabil sotia lui este influentata de parinti sa ii ceara lui anumite lucruri, el nu face ce zice ea, atunci ea refuza sa si mai comunice dar ii mai pune si restrictii la sex, este sustinuta de parinti in a fi ostila cu el in cazul in care el nu se conformeaza.
De ex ea vrea ca el sa treaca casa pe numele fiului (o mare prostie de fapt), el nu vrea si bine face, ea se supara iar parintii o sustin zicand "fi rea cu el, pedepseste-l in speranta ca cedeaza pana la urma", un fel de manipulare psihologica ar fi asta.
0
17-04-2015, ora 17:36
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
a descris bine costi situatia ta sorin?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noi predictori ai infidelității și divorțului au fost identificați
  • Efectele lipsei activității sexuale
  •