Acceptarea bolii psihice

04-03-2026
anonim2050
Nu este medic/terapeut
anonim2050
Voi cei activi pe site cu boli psihice va acceptați boala o constientizati? O negati ori o ignorati? Sunt curios de raspunsurile voastre. Eu ignor deocamdata boala pe care o am. Destul de simplu incerc sa evit discutii medicale sau sa zic cuiva ca am schizofrenie paranoida. Voi?
1 comentarii
1
04-03-2026, ora 17:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da! Eu am citit intr-o carte de psihologie ca trebuie sa zic de 100 de ori "imi accept boala", am zis si mi-am acceptat-o.
Problema a fost la inceputul ei cand doctorii nu imi spuneau ca boala e cronica si ca trebuie sa iau tratament pe viata. Eu intrerupeam tratamentul cand ma simteam bine si am facut recaderi.
Nu zice nimanui ca ai o boala psihica si zi-le si parintilor tai sa nu zica nimanui.
Oamenii nu accepta aceste lucruri si judeca. Fii discret!
Ti-am scris din experienta de 32 de ani de tab.
Ai grija de tine!
Fa-ti pensie de invaliditate si indemnizatie de handicap daca nu poti lucra!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: