acum un an m-am imbolnavit in zona genitala de streptococ

22-02-2009
mihaela2206
Nu este medic/terapeut
mihaela2206
Buna ziua problema mea este urmatoarea: acum un an m-am imbolnavit in zona genitala de streptococ. Am facut diferite tratamente cu antibiotice si ovule dar dupa vreo 2 saptamani de la terminarea tratamentului imi reaparea. La fiecare examen ginecologic imi aparea o alta tulpina a streptococului si era rezistent la mai toate antibioticele. Doctorita mea mi-a dat la ultimul tratament ovule personalizate.dar acum mi-a reaparut si va trebui sa merg din nou la medic. Problema e ca si dansa a spus ca nu mai stie ce sa-mi dea ca nu imi trece sau ma rog imi tot reapare.
Ce medic sa mai consult de alta specialitae poate???? ce tratamente mai sunt care sa omoare bacteria??? am inteles ca poate afecta si alte organe.e destul de periculos si se pare ca mi-a slabit si imunitatea pentru ca mi-a aparut un herpes la gura.iar eu nu aveam astfel de probleme...Si faptul ca il am de un an de zile ma sperie foarte tare
Partenerul meu ar trebui sa-si faca analize in ceea ce priveste bacteria daca da ce fel de analize??? se transmite pe cale sexuala???pt ca mi s-a spus ca nu se transmite dar nu stiu ce sa mai cred
Multumesc
2 comentarii
0
22-02-2009, ora 16:17
Mjöllnir
Nu este medic/terapeut
Mjöllnir
Ce tip de streptococ este? Bineinteles ca poate fi transmisibil in functie de tipul acestuia. Unele persoane pot fi simpli purtatori ai streptococului. Eu am fost purtator fara sa fi stiut. Am aflat cand imi aparuse psoriazis. Am facut tratament cu antibiotice injectabile. A trecut fara probleme.
0
23-02-2009, ora 14:35
*andreea*
Nu este medic/terapeut
*andreea*
Eu am avut streptococ in gat acum 4 ani.am facut si eu tratament cu antibiotice si dupa ce terminam tratamentul la ceva timp aveam iar probleme si am scapat de el in mommentul in care am scos amigdalele!
Din cate stiu eu este mai periculos sa il ai in zona genitala.uite nr asta este al unui dr ginecolog suna-l si intreaba-l 0722.776.536.
este medic la maternitatea polizu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Streptococul beta hemolitic de grup B în sarcină
  •