adeverinţă

10-11-2011
Ionel Culescu
Nu este medic/terapeut
Ionel Culescu
În urmă cu trei ani am fost diagnosticat cu episod psihotic acut. Am probleme la serviciu datorită acestei afecţiuni. Vreau să ştiu dacă mi se poate elibera o dovadă de handicap în muncă pe care să o folosesc la angajare într-un post potrivit cu aceasta.
1 comentarii
0
24-12-2011, ora 23:44
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Un episod psihotic vine si trece. Aveti probleme la serviciu din cauza celor de natura psihica sau pentru ca ati facut greseala sa le spuneti colegilor si eventual angajatorului de tulburarea psihotica din trecut(lucru pe care in nici un caz NU trebuie/trebuia sa-l faceti!!). Daca inca mai aveti probleme psihice adresati-va unui psihiatru si spuneti-i ce se intampla in continuare cu dvs. Exista si firme care angajeaza persoane cu dizabilitati, dar sunt foarte rare si nu stiu ce dovada trebuie sa le aduci pentru a demostra ca ai dizabilitati (adica nu stiu daca iti cer si e musai sa ai certificat de handicap, de exemplu). Am mai citit cate ceva despre Fundatia Estuar, dar nu stiu daca munca prestata acolo este in regim de voluntariat sau este platita (puteti sa va interesati chiar la ei, daca doriti).

Craciun fericit si un An Nou cu multa sanatate si bucurii!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul