afectiune bipolara
2 comentarii
Buna ziua!
Raspunsul la intrebare depinde de cine si cu ce alta boala compara. Sunt si boli mai usoare, dar si mai grave sau grele. Important de retinut este ca luand medicatia potrivita si facand psihoterapie se poate trai cu ea mult si bine.
Raspunsul la intrebare depinde de cine si cu ce alta boala compara. Sunt si boli mai usoare, dar si mai grave sau grele. Important de retinut este ca luand medicatia potrivita si facand psihoterapie se poate trai cu ea mult si bine.
Bună dimineața!
Cu medicație și psihoterapie puteți ține totul sub control. Orice afecțiune ne poate crea probleme dacă nu luăm măsurile necesare. Important este să nu vă abateți de la ce vă spune medicul.
Cu medicație și psihoterapie puteți ține totul sub control. Orice afecțiune ne poate crea probleme dacă nu luăm măsurile necesare. Important este să nu vă abateți de la ce vă spune medicul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 485Tulburarea Afectiva Bipolara (Psihoza maniaco-depresiva)
- 61Caut sanatoriu privat de psihiatrie
- 7nu stiu ce sa fac: sotul meu sufera de tulburare bipolara
- 9Tulburare bipolara
- 10TAB - dereglare genetica pe cromozomii 6 si 8
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 3Seamana a tulburare bipolara
- 1grad de handicap pentru TAB
- 1Toti cei care sufera de tulburare afectiv bipolara se pensioneaza pe caz de boala ?
- 8Adeverinta medic de familie - in evidenta tulburare bipolara/schizoafectiva
- 4Tulburare bipolara
- 0Ajutați-mă să descifrez o Scrisoare medicală
- 12Tulburarea bipolara - exista cineva care cunoaște mai multe detalii despre vindecarea acesteia?
- 4Schimbări de comportament
- 1Tulburare bipolara
- 15Tulburare bipolara
- 12Tulburare bipolara-ajutor!
- 1Halucinație în tulburarea bipolara
Mai multe informații despre: Tulburarea bipolara tulburarea afectiva bipolara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: