agresivitate exagerata

02-12-2009
Misssa
Nu este medic/terapeut
Misssa
am o foarte mare problema inca de cand eram copil. sunt foarte agresiva, oriunde ma duc sunt sanse foarte mari sa fac scandal daca ma enervez. acum doua saptamani am batut mar un tip care mi-a facut avansuri intr-un club. am facut terapie aproximativ un an de zile, dar de cand am inceput facultatea sunt tot mai nervoasa si nu imi place sa am prea multa lume in jurul meu.

am nevoie de ceva sfaturi pentru a imi folosi agresivitatea asta in alt scop. m-am gandit sa ma apuc de tobe sau nu stiu...
1 comentarii
0
03-12-2009, ora 22:53
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Consultaţi un medic neuro-psihiatru. Agresivitatea accentuată există pe fondul unui deficit de serotonină, şi nu numai.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)

P.S. Nu v-am recomandat un medic neuro-psihiatru, pentru că am considerat că sunteţi nebună, nu (ar înseamna că toţi suntem nebuni - toţi ne enervăm, însă depinde până la ce stadiu). Vă rog să nu înţelegeţi greşit. Hiperexcitabilitatea nervoasă trebuie investigată de un astfel de medic.

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul