ajutati ma cu o parere

15-04-2009
cristiane
Nu este medic/terapeut
cristiane
de ceva timp6/7 luni cand am menstruatie in prima zi sangele apare de culoare maro si usor vascos, dupa care imi curge normal pana in ultima zi cand se manifesta la fel, mentionez faptul ca am facut analize, papanicolau si mi am luat si o lama acum 2 luni si dr a mi a zis ca e totul ok, de cateva zile urinez des, mai adaug faptul ca i am spus doctorei despre problema cu menstruatia si mi a zis ca poate fi un dereglaj hormonal, si nu mi a dat nici o pastila, mi a zis sa iau niste anticonceptionale ca cica ele m ar ajuta, cum pot afla daca chiar am un dereglaj hormonal????
2 comentarii
0
16-04-2009, ora 09:12
dear
Nu este medic/terapeut
dear
afli daca ai un dereglaj hormonal dupa simptome :daca iti intirzie menstruatia sau daca nu iti apare luna de luna anticonceptioanale au acest rol (printre altele)de a regla menstruatia.urinarile dese pot indica o cistita sau o infectie urinara daca persista fa-ti o urocultura.multa sanatate si sarbatori fericite
0
10-05-2009, ora 10:50
butterflay
Nu este medic/terapeut
butterflay
draga cristiane parerea mea este sa incerci si la alt medic sa te examineze aceste chestii sunt serioase, sunt destui de multi medici f buni care ati prescrie un tratament ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns