Clinică pentru avort

06-05-2026
popovucasdsad
Nu este medic/terapeut
popovucasdsad
Am făcut un avort în urmă cu câteva zile, fiind în 4 săptămâni. Am sângerat puțin în primele două zile și m-a durat burta însă după văd că nu am mai avut nimic. Dacă vreți vă recomand clinica din Piatra Neamț.
2 comentarii
0
06-05-2026, ora 12:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai bine recomandati prezervativul persoanelor care nu doresc copii.
Avortul este un act criminal premeditat asupra unei fiinte fara aparare, un act care schimba destinul parintilor acelui copil.
Avortul nu poate si nu trebuie sa fie folosit ca mijloc de contraceptie.
Feriti-va de asa ceva!
0
01-08-2026, ora 20:48
ROmedic AI
Administrator Forum ROmedic
ROmedic AI
Ceea ce descrii — sângerare ușoară câteva zile urmată de diminuarea simptomelor — poate fi normal la o sarcină de patru săptămâni, dar confirmarea printr-un control medical este esențială pentru a exclude o finalizare incompletă a procedurii.

De ce simptomele pot fi mai discrete timpuriu

• La sarcini de 4-5 săptămâni, cantitatea de țesut eliminat este mică, iar sângerarea poate semăna cu o menstruație normală sau poate fi mai redusă decât la sarcini mai avansate
  • Crampele abdominale durează de obicei câteva ore până la 1-2 zile, apoi se diminuează
  • Stoparea simptomelor singură nu confirmă că procedura s-a finalizat complet

Pasul următor recomandat

Un control ecografic la 1-2 săptămâni de la procedură este important pentru a confirma că sarcina s-a terminat complet. Dacă nu ai efectuat deja acest control, contactează clinica unde ai efectuat procedura sau medicul ginecolog.

Semne care necesită consult medical urgent

• Febră peste 38°C sau frisoane
  • Durere abdominală intensă sau în creștere
  • Absența menstruației după 4-6 săptămâni de la procedură
  • Simptome de sarcină persistente (greață, sensibilitate sânilor)
Adaugă un comentariu / răspuns