E posibil sa fiu infectat cu virusul respectiv??
Clara cum ai zis tu e mai bine sa lasi părul sa treaca in zona genitala. În general chinezoaicelw au par in zona genitala. Eu nu aveam. Se ia usor sau greu in cazul asta ?
Acum ce a fost apartine trecutului. Maximul ce poti face e testul Genotiparea HPV care e destul de scump. Anul trecut era cam 350 lei.
Instructiuni privind recoltarea pentru Genotiparea HPV la barbati:
In cazul barbatilor se recolteaza secretie uretrala, secretie de la nivelul santului balano-preputial sau secretie uretrala dupa efectuarea masajului prostatic.
Pacientul nu trebuie sa urineze cel putin 2 ore inainte de recoltare iar in cazul secretiei din santul balano-preputial se recomanda evitarea toaletei locale inaintea recoltarii.
Cu 48 de ore inainte de recoltare pacientul trebuie:
sa nu intretina raporturi sexuale;
sa nu foloseasca creme, unguente, ca tratament local (genital);
sa nu efectueze o peniscopie;
sa nu i se fi recoltat alte analize din zona genitala;
In cazul barbatilor se recolteaza secretie uretrala, secretie de la nivelul santului balano-preputial sau secretie uretrala dupa efectuarea masajului prostatic.
Pacientul nu trebuie sa urineze cel putin 2 ore inainte de recoltare iar in cazul secretiei din santul balano-preputial se recomanda evitarea toaletei locale inaintea recoltarii.
Cu 48 de ore inainte de recoltare pacientul trebuie:
sa nu intretina raporturi sexuale;
sa nu foloseasca creme, unguente, ca tratament local (genital);
sa nu efectueze o peniscopie;
sa nu i se fi recoltat alte analize din zona genitala;
Clara nu conteaza cat costa, as da oricât numai sa fiu bine.
Am citit pe net ca ar fii la barcelona un tratament antihiv, cât de adevarat e ???
Am citit pe net ca ar fii la barcelona un tratament antihiv, cât de adevarat e ???
De la hpv nu cred ca te doare gatul sau sa te simti rau
Nu stiu cat e de adevarat.
Sunt peste 100 de tipuri de HPV, unele care produc veruci, unele cancerigene si unele care nu produc nimic. Nici nu se vad cu ochiul liber.
Michael Douglas a facut cancer in gat de la sexul oral.
Sunt peste 100 de tipuri de HPV, unele care produc veruci, unele cancerigene si unele care nu produc nimic. Nici nu se vad cu ochiul liber.
Michael Douglas a facut cancer in gat de la sexul oral.
Hiv 2017 tu cum te mai sintimi ??
Mai ai stări de voma si durerile pe care le aveai ?
Mai ai stări de voma si durerile pe care le aveai ?
Da.mi e rau dimineata...ma ia cu ameteli.Limba e crapata si ma ustura ca si cum ar fi oparita.Am mers pe jos 2-3km cum faceam si alta data si am facut febra musculara.Gatul este rosu si ma jeneaza... gura uscata mai ales noaptea...obrajii inflamati..mancarimi vedere incetosata...tiuit in urechi (toate simptomele hiv)Febra dureri de cap si diaree nu am avut.Ce speranta sa mai am eu la testul de 6 luni.Sunt terminat psihic.
Si eu ma simt rau. Nush ce naiba am, eu nu am atatea sintome cate ai tu. Eu sint ceva prin corp, parca as avea ceva. Dar nush ce naiba am.
Astept sa mai treaca 2 saptamani sa vin in tara sa mai fac câteva analize.
Astept sa mai treaca 2 saptamani sa vin in tara sa mai fac câteva analize.
@ hiv2017
Pentru arsurile in gura nu mai manca o perioada in special otet, rosii, lactate, struguri, muraturi, citrice.
Verifica dupa ce alimente din lista te arde mai rau gura si evita aceste alimente o perioada.
Ia glicerina boraxata cu nistatina, 7 lei sticluta, de la farmacie, si da-te in gura cu un betigas de urechi.
Arsurile astea, aftele, sunt produse de candida, nu de hiv. Stai linistit!
Ai sistemul imunitar scazut de la anxietate.
Daca doare pe cineva gatul, va spalati pe dinti, se face gargara cu apa calduta in care ati dizolvat o lingurita de sare grunjoasa (nu cu iod), apoi sugeti o pastila de propolis pentru gat. Si eu am avut un an dureri de gat dar nu am avut hiv. Mi-a trecut cu propolis.
Pentru arsurile in gura nu mai manca o perioada in special otet, rosii, lactate, struguri, muraturi, citrice.
Verifica dupa ce alimente din lista te arde mai rau gura si evita aceste alimente o perioada.
Ia glicerina boraxata cu nistatina, 7 lei sticluta, de la farmacie, si da-te in gura cu un betigas de urechi.
Arsurile astea, aftele, sunt produse de candida, nu de hiv. Stai linistit!
Ai sistemul imunitar scazut de la anxietate.
Daca doare pe cineva gatul, va spalati pe dinti, se face gargara cu apa calduta in care ati dizolvat o lingurita de sare grunjoasa (nu cu iod), apoi sugeti o pastila de propolis pentru gat. Si eu am avut un an dureri de gat dar nu am avut hiv. Mi-a trecut cu propolis.
Din punct de vedere psihic, nu va mai ganditi ca aveti vreo boala, ganditi-va ca aveti o lista imaginara de probleme de rezolvat. Luati pe rand fiecare problema si incercati sa va ocupati de ea.
@ John
Ce simti prin corp poate fi de la anxietate.
Cand aveti termenele sa va faceti analizele?
O sa ma uit eu daca s-a gasit ceva pentru hiv la Barcelona, ca stiu spaniola.
@ John
Ce simti prin corp poate fi de la anxietate.
Cand aveti termenele sa va faceti analizele?
O sa ma uit eu daca s-a gasit ceva pentru hiv la Barcelona, ca stiu spaniola.
Am facut exudat lingual si faringian la 45 zile si la 72 zile.Nu a iesit nimic
Pe 27 mai fac 6 luni. Atunci voi putea face pt 6 luni dar o sa fac si acuma peste 2 saptamani cand vin in tara. Mi a apărut pe corp foarte multe alunite de la ce poate fi ? Aveti idee
Iau seara de seara doloangin...e f bun pt gat..ma spal zilnic cu pasta de dinti si bicarbonat.am luat zilnic tinctura de propolis cu miere.30 picaturi la o lingurita de miere.Am folosit o perioada si biomicin forte picaturi dar arde tare in gura
Am gasit articolul despre hiv. Se numeste Spanish Doctors Believe They've Found a Cure for HIV. Puteti da cautare.
@ John 55
Daca alunitele te mananca, te deranjeaza sau isi schimba culoarea, trebuie sa mergi sa te vada un Dermatolog.
@ hiv2017
Exudatul nu acopera testul pentru hpv. Sunt diferite.
Incearca sa nu mananci la o masa alimentele pe care le-am enumerat mai sus si care provoaca aciditate pe tot tractul digestiv, pina la gura, in special otetul. Verifica daca te mai arde gura.
Posteaza topicul cu gura si pe Sectiunea Boli ORL. Acolo raspunde gratuit domnul doctor Flueraru Valeriu. Intreaba-l si pe ce perioada poti lua tinctura de propolis si Dolo-Anginul.
@ John 55
Daca alunitele te mananca, te deranjeaza sau isi schimba culoarea, trebuie sa mergi sa te vada un Dermatolog.
@ hiv2017
Exudatul nu acopera testul pentru hpv. Sunt diferite.
Incearca sa nu mananci la o masa alimentele pe care le-am enumerat mai sus si care provoaca aciditate pe tot tractul digestiv, pina la gura, in special otetul. Verifica daca te mai arde gura.
Posteaza topicul cu gura si pe Sectiunea Boli ORL. Acolo raspunde gratuit domnul doctor Flueraru Valeriu. Intreaba-l si pe ce perioada poti lua tinctura de propolis si Dolo-Anginul.
Exudatul la m facut sa vad ce levuri am in gura care mi determina usturimile.Ce spune in documentarul despre hiv ca nu prea le am cu engleza
spune numai balarii. Spune ca au gasi un tratament pentru HIV, dar nu este chiar asa, vor sa se foloseasca de celule stem din cordonul ombilical care in acelasi timp sa aiba gena CCR5 delta 32 (1% din populatie) si sa fie compatibili, prin 2 faze chimo-terapie si transplant de celule stem. Este extrem de rar asa ceva, in care se precizeaza intradevar despre singurul om tratat de HIV, involuntar.
Eu am probleme cu eczema de pe testicule.s a extins si pe penis si ma ustura si mananca
Pai am usturimi in gura si gat.obrajii inflamati.
În rest nu te doare nimic. Ficatul, burta etc ?
Pe mine ma mai dor astea, transpir repede, mi au apărut coșuri, mancarime de piele etc is de la virus oare ?
Pe mine ma mai dor astea, transpir repede, mi au apărut coșuri, mancarime de piele etc is de la virus oare ?
Nici nu stiu ce sa ti spun.Eu am vb ieri cu un medic infectionist si mi a spus ca simtomele mele sunt de sida nu de primoinfectie si ca sunt din cauza stresului.Dar toate?
Le ai din cauza stresului sau ai boala in sine ca n am inteles ????
Sida se poate lua direct ?
Sida se poate lua direct ?
intrebare fara raspuns.In literatura de specialitate spune ca sida nu exista ca boala.Totalitatea bolillor si infectiilor oportuniste care distrug organismul reprezinta sida.Sida este ultima faza cea din infectia cu hiv
Asa stiam si eu ca sida e ultima boala după hiv si sida in cativa ani buni apare, nu apare asa repede. Sper sa nu ai nimic. Te duci pe 23 sa ti faci testul de 6 luni?
La ce spital mergi? Din ce județ ?
La ce spital mergi? Din ce județ ?
Mergi la bucurești și fale la victor babeș.
Mi am facut o serie de analize de sanatate si toate mi au iesit bune fără nici o problemă. Intrebarea e alta daca as fii infectat cu virusul Hiv vsh din sânge nu trebuia sa mi iasa mărit???
Mi am facut o serie de analize de sanatate si toate mi au iesit bune fără nici o problemă. Intrebarea e alta daca as fii infectat cu virusul Hiv vsh din sânge nu trebuia sa mi iasa mărit???
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8transmitere HIV
- 2riscul de infectare cu HIV
- 6silioane si virusul HIV
- 4teste hiv-sida - se fac gratuit?
- 72test hiv
- 5Se poate sa fi fost infectat cu hiv ?
- 1Sex oral cu o prostituata.
- 1sa fie HIV?
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 3posibil hiv?
- 9Hiv Sida
- 1Ajutor va rog !
- 1Hiv?
- 1Oare am hiv?
- 0HIV masturbare reciproca
- 2E posibil sa am hiv
- 2Hiv? test de generația a 4a dupa 12 zile rezultat negativ
- 1Recomandare medic, centre care trateaza HIV
Mai multe informații despre: infectia cu HIV BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: