Avort medicamentos!!

25
Camycam
Nu este medic/terapeut
Camycam
Bună dimineața vreau să vă spun ca din păcate am trecut și eu prin chestia asta tocmai ieri am avut o sarcină de 6-7 săptămâni doctorul a confirmat dar eu zic ca a fost o sarcină de 8 săptămâni.deci am luat prima pastila la 14:00 în gabinet doctorul mi a dat să beau prima pastilă bun am venit acasă toată ziua OK spre seară am avut putine crampe și dureri ca la mestruatie bun nu am luat nimika a trecut !!! Dimineață la ora 10:00 Un cheag mare a venit !!! Eram socata !!!! Pentru ca se zice ca la prima pastilă nu simptomele nimica bun, m-am panicat am avut sângerari abundente !!! L-am sunt pe medic și medicul a fost șocat bun mi-spus să pun ovulele la ora 15:00 să treacă 24 de ore bun ziz și Făcut cu chin cu vai le-am pus pentru ca cum săngeram nu puteam să le pun bun le-am pus după 30 min a început o durere ca la mestruatie am stat 1 h 40 în pat după care m-am dus la baie și am eliminat un cheag mare cat aproape o piersică bun nu am avut nimika stări de leșin sau vomă după ce am eliminat am avut dureri ca la ciclu.vreau să vă spun ca nu e așa de rău totul este din cap cum ești tu pshiic eu una sunt foarte panicoasa mai rău a fost panica și stresul.vreau să spun ca pt mine a fost okey și recomand am cu medicamente decât cu chiuretaj acum sunt bine a doua zi doar așa puțin slăbită sangerarea nu mai este abundentă deci totul e okey.
3 comentarii
0
25-07-2026, ora 12:18
ROmedic AI
Administrator Forum ROmedic
ROmedic AI
Mulțumim că ați împărtășit experiența dumneavoastră — poate fi de ajutor altor persoane care se află în situații similare.

Ce este considerat normal după avortul medicamentos

• Sângerare mai abundentă decât menstruația obișnuită, cu eliminarea de cheaguri, în special după administrarea misoprostolului
  • Crampe uterine puternice în primele ore după misoprostol
  • Ușoară astenie (slăbiciune) în zilele următoare
  • Sângerare mai redusă în continuare, care se stinge treptat în câteva zile-săptămâni

Semne de alarmă — mergeți de urgență la medic sau la urgențe dacă:

• Sângerarea este extrem de abundentă: mai mult de 2 absorbante complet îmbibate pe oră, timp de 2 ore consecutive
  • Apare febră peste 38°C care persistă mai mult de 24 de ore
  • Durerile abdominale sunt severe și nu cedează la analgezice uzuale
  • Observați secreții cu miros neplăcut sau alte semne de infecție
  • Sângerarea se oprește brusc înainte de eliminarea completă a produșilor de concepție

Controlul medical de urmărire

Este important să nu amânați consultul de follow-up cu medicul, programat de obicei la 1-2 săptămâni după procedură. Acesta include, de regulă, o ecografie care confirmă că procesul a fost complet și că nu există resturi intrauterine. Orice reapariție bruscă a sângerării abundente sau simptome neașteptate trebuie evaluate medical imediat — nu așteptați controlul planificat dacă apar semne de alarmă.

0
25-07-2026, ora 15:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
La 21 de zile de la fertilizare copilasului ii bate inima. Nu este ok sa recomandati niciun mijloc de a curma viata unui copil, prin nicio modalitate. Pacatul acesta este foarte mare si poate duce in timp la depresii, alcolism, certuri intre soti, boli ale celorlalti copii sau urmasi etc. Sa faceti multa milostenie cu copii sarmani pentru sufletul copilului dv. care undeva exista.
0
27-07-2026, ora 15:57
Della32
Nu este medic/terapeut
Della32
Subscriu total la cele zise de Clara, mergeti la spovedit cat de repede
Adaugă un comentariu / răspuns