Zgomot in urechea dreapta

26-08-2025
Nia6
Nu este medic/terapeut
Nia6
Buna seara D-l Dr Flueraru, de cativa ani de zile am in urechea dreapta un zgomot ciudat pe care l-as descrie ca o pulsatie care scartaie, si il aud atunci cand ma trezesc sau cand stau in pat pur si simplu. Am uitat sa ii spun Dr de fam (Gp-ului) ptr ca de cate ori merg la un control de rutina, intotdeauna este altul.
Tin sa precizez ca, toata adolescenta am ascultat muzica la casti ca orice tanar la vremea aia.
Ultima oara cand am fost Dr s-a uitat in urechea mea dar a zis ca nu am cerumen absolut deloc, iar eu bineinteles ca am dat fuguta sa-l intreb de “Dr Google” care m-a bombardat cu niste raspunsuri care m-au dus intr-o zona de anxietate maxima.
Ce poate sa fie?Va multumesc si va doresc toate cele bune.
2 comentarii
0
03-09-2025, ora 11:13
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. varsta, sexul, inaltimea si cate Kg ai?
2 tensiunea arteriala dimineata si seara ??
3. sa facut Audiograma la ORL ?
4. ai o alimentatie corecta si o hidratare corecta ca sa ai o circulatie cerebrala buna??
5 ai investigat coloana cervicala?
0
04-09-2025, ora 20:39
Nia6
Nu este medic/terapeut
Nia6
Buna seara, am 45 de ani, 1, 63 inaltime si 52 de kg si sunt femeie.Tensiunea pare a fi buna dupa spusele d-l Dr, mi-a facut inclusiv EKG si a zis ca sunt ok.
Urmeaza sa merg sa fac o audiobiograma (este cumva acea procedura prin care se verifica calitatea auzului) alimentatia mea este vegana de 9 ani, dar cu bautul apei stau cam prost.
O sa imi tin o evidenta cum am tensiunea ptr o saptamana, iar in ceea ce priveste investigatia coloanei cervicale in tara in care locuiesc (UK) chiar si la o clinica privata este greu sa gasesti un loc.
Vad ca de o saptamana ma cam doare putin urechea si parca si “bolboroseste” asa pot descrie senzatia, si am observat ca toate au survenit dupa o perioada foarte stresanta.Va multumesc, D-l Dr.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: