Deviație de sept
Bună ziua,
In fiecare toamnă si primăvară aveam probleme de respirație. Noaptea nu puteam respira. Ziua era ok, nu aveam probleme. Am mers de mai multe ori la ORL si mi s-a spus ca am carnetele inflamate. Am urmat multe tipuri de tratamente care erau eficiente in jur de 2 sapt dupa ce ma opream din al le mai administra, după care, iar aveam aceleasi simptome, si tot asa.
Ultimul tratament a fost: olynth - 7 zile, borenar - 10 zile si nasonex - 30 zile. Efectul a durat 2 săptămâni după administrarea tratamentului. In momentul de față, sunt in aceeași situație si nu pot sa respir decât cu bixtonim. Am făcut un RMS si mi-a apărut deviație de sept. Îmi este frica sa ma operez pt ca am înțeles ca 80% din operații au eșuat! Nu știu ce sa mai fac. Ce ma sfătuiți?
In fiecare toamnă si primăvară aveam probleme de respirație. Noaptea nu puteam respira. Ziua era ok, nu aveam probleme. Am mers de mai multe ori la ORL si mi s-a spus ca am carnetele inflamate. Am urmat multe tipuri de tratamente care erau eficiente in jur de 2 sapt dupa ce ma opream din al le mai administra, după care, iar aveam aceleasi simptome, si tot asa.
Ultimul tratament a fost: olynth - 7 zile, borenar - 10 zile si nasonex - 30 zile. Efectul a durat 2 săptămâni după administrarea tratamentului. In momentul de față, sunt in aceeași situație si nu pot sa respir decât cu bixtonim. Am făcut un RMS si mi-a apărut deviație de sept. Îmi este frica sa ma operez pt ca am înțeles ca 80% din operații au eșuat! Nu știu ce sa mai fac. Ce ma sfătuiți?
1 comentarii
1. esueaza operatii atunci cand nu se trateaza si CAUZA inflamatiei. inf, amatia mucoasei nazale defapt.. prin ingrosarea ei..duce la infundare.. nu simpla deviatie de sept infuna
2/ faceti un CT3D.. maxilar sinus.. la un cab. Stomatologic modern vedeti daca nu cumva infectiile dentare de sus, afecteaza sinusul si nasul
3. faceeti test la Helicobacter si consult Gastro... fiindca un reflux gastro eosfagian in somn de la o alimentatie incorecta searaq.. duce la inflamatie gat si nas
2/ faceti un CT3D.. maxilar sinus.. la un cab. Stomatologic modern vedeti daca nu cumva infectiile dentare de sus, afecteaza sinusul si nasul
3. faceeti test la Helicobacter si consult Gastro... fiindca un reflux gastro eosfagian in somn de la o alimentatie incorecta searaq.. duce la inflamatie gat si nas
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 170operatia de deviatie de sept
- 37otomastoidita cronica supurata colesteatomatoasa ureche st
- 3semne unor boli de oase sau lipsa de calciu?
- 66Posibila deviatie de sept cu inflamare faringe
- 25orl - recomandari/sfaturi
- 0Dupa operatie de devietie de sept
- 3sangerari nazale, deviatie de sept
- 2spalatura nazala cu S.F.
- 2Anestezie
- 2Septoplastie la 16 ani este redusa de CNAS?
- 9Cine a facut operatie de sept sau rinoplastie?
- 7Deviatie de sept - un impediment la vizita medicala?
- 2CT sinusuri aerice craniene
- 3Operație sinusala
- 0Polipoză nazală + Pansinuzită + Deviație de sept nazal
- 2Deviatie de sept nazal
- 1Simptome ciudate
- 2Deviatie de sept
- 1Septum deviat
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: