Operatie otoscleroza

19-02-2026
liviubutnariuc
Nu este medic/terapeut
liviubutnariuc
Bună ziua am fost operat de otoscleroza la urechea stângă în aprilie 2025, am fost reprogramat pt a interveni din nou chirurgical pentru că după operație mi a apărut tinitus și a rămas până în ziua de astăzi, țiuitul tot a crescut în intensitate, la început îl auzeam doar dacă era liniște deplină, acuma îl aud și dacă este zgomot, ureche înfundată, plină, vibrații puternice, domnul doctor mi a dat tratamente, puncție cu dexametazona, nu s a văzut nici o schimbare, domnul doctor nu mi a dat nici un răspuns concret care ar fi cauza, de ce nu a fost reușită operația, mi a spus că trebuie să intervină din nou chirurgical și să vadă în urechea internă care ar fi cauza, întrebarea mea ar fi dacă aș cere domnului doctor sa îmi scoată implantul, ce s ar întâmpla, care ar fi consecințele, va mulțumesc
1 comentarii
0
19-02-2026, ora 08:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Operația pentru otoscleroză, numită de obicei stapedectomie sau stapedotomie, este o procedură chirurgicală de înaltă precizie, cu o rată de succes de aproximativ 90%, care restabilește auzul prin înlocuirea scăriței fixate (osul blocat din urechea medie) cu o proteză. Aceasta tratează surditatea de transmisie cauzată de calcificarea structurilor urechii.
deci ca raspuns la Intrebare.. NU are timpanul nici o problema.
probelma este pe urechea interna
Lasati medicul sa faca ce stie ca trebuie de facut in cazul Dvs
Adaugă un comentariu / răspuns