sangerari mici cu o sapt inainte de menstrutie
Buna ziua. Am si eu o intrebare
Inainte cu o sapt de menstrutie am niste sangerari mici cateva picaturi pe zi iar la data la cre trebuie sa apara menstruatia imi curege vreo 3 zile normal apoi se opreste. Ce poate fi?MENTONEZ Ca in sapt respectiva ma dor foarte tare sanii.
Va multumesc
Inainte cu o sapt de menstrutie am niste sangerari mici cateva picaturi pe zi iar la data la cre trebuie sa apara menstruatia imi curege vreo 3 zile normal apoi se opreste. Ce poate fi?MENTONEZ Ca in sapt respectiva ma dor foarte tare sanii.
Va multumesc
1 comentarii
SIMI28.intai de toate vreau sa te anunt ca si eu trec prin aceeasi problema pe care o ai tu dar la mine e umpic mai complicata treaba.anul acesta mi sau depistat niste virusi care nu pot fi distruci prin nici un fel de tratament, acesti virusi sunt de la o anexita puternica, dupa ce au depistat doctori problema cu virusi la scrut timp am ramas gravida si trebuia sa fac un avort pt ca nu puteam avea o nastere normala.in ziua care am fost sa fac avortul am facut injectie anticonceptionala.din ziua aceea am probleme mari cu mestruatia, nu imi vine ci curge cate umpic in fiecare zi, de 2 luni jumate nu mi-a mai venit, acum 2luni am facut si injecria ca e o data la 3 luni.semnul meu de intrebare e :sa fie de la injectie?nici eu nu stiu ce sa mai cred.eu nu sunt in romania, sunt in belgia si aici mi-am facut toate analizele si nici o sansa ca sa imi pot reveni.acuma e posibil sa ma intorc in tara pt ami face analizele si aici.ma simt obosita mereu nu am pofta de mancare si ma simt imbalonata.gravida nu sunt ca tot fac teste continu.e foarte delicata treaba asta cu vaginu.daca stie cineva ce se poate intampla sau se intampla va rog scrieti-mi -. va multumesc.va doresc la toata lumea tot binele si sanatate multa
Alte subiecte recente din această secțiune: